Adalet Peşinde 16.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,380
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Senaryo Adalet Peşinde

Bölüm 16

Perihan dudunun yaptıklarından dolayı Perihan duduya öyle bir ceza verirki Onu bikiniyle kuzey kutubuna sürer.

2.Mekan

Plüton

eda gidip sihirle plütonda sihirle Plütonda öyle hızlı dönerki şoker uzaya düşme korkusundan kaçar ve plütonda hava ısınır

3.Mekan

Sırlar adası

Şoker ilaydayı canlandırmayı beceremeyince tek bir şanşı var ilayda yedi kere anılırsa canlanıcakmış

4.Mekan

Dünya Türkiye İstanbul Okmeydanı ev

Eda haberlerde van gölü canavarı insanları yemeğe başlar

Ve sihirli aynadan bakıp laranın eski eşinin patronu

Dudunun kütüphanede karşılaştığı cadıdır.

5. Mekan

Van

Eda bunu biliyor ve van gölündeki canavar bir cadının işidir, bu işin sonunda canavarı et obur yaptı ve gölde yüzen insanları yemeye başladı

6.Mekan

Giresun

Galaktika gezegeninden düşen galaktika canavarı yumurtası yumurtadan çıkıp bir büyüden dolayı erken çatlayıp yumurtadan çıktı ama dünyada giresunda canavarda insanları yemek istiyor.

7.Mekan

La luna ofisi

Bide istanbulda tehlike çanları çaldı sadıkın ofisinde yavuz köpeğe döner Sadıkın ofisine tabut gelir ben laranın eski eşi betüş beni laradan ayrıldı ofisinizin kanınızı içecem diye tabuttan mesaj çıkar ve kızlarınında kanlarını içecem ama

ilk önce Tuğçenin eski sevgilisi ozan

ÖBÜR Dünyadan mesaj

Zeytine öbür dünyadan mesaj

zeytin Jordan ölmüş olabilir ama onların tarafına geçerek çözemezsin hiç bir zaman ancak intikam adaleti sağlamakla alınır yani onlar yakalanırsa yakalanırsa adalet sağlanır

7.Mekan

Periler konseyi

O zaman periler mahkemesi Pakize için idam kararı verdi

8.Mekan

Yargıç Perinin şatosu

Pakizenin kardeşi Pakize için o yargıç periye saldıracak yargıç perinin evine saldıran pakizenin kardeşi ama zeytin herşeyi biliyordur. Hemen gideyim yargıç periye destek gelir. Ardından Zeytin pakizenin kardeşini engeller. Periler konseyinden idam kararı geldi bitti bu iş yok oldu ve

8.Mekan

Asude hala bu iş bu

kadar kurtuldunuz beladan pensilvanyanın sihri kesilir ve periler onu mahkemeye çıkartıp yargılar peri ceza evinde müebbet hapise çarptırıyorum Türkiye cumhuriyeti yıkmak şucundan Merzuka peri eski haline döner

Eda: kazandık bitti ama o cadıyı engellenmeli

Zeytin: daha bitmedi bu iş laranın eski eşi var cadı kafayı betüşe takmış o ayırdı diyor

Efecan yok artık daha tehlikeli bitmedimi hala

Zaten o pararel terör örgütünü destekleyen bir periler yüzünden öldü Jordan

Ceren Komiser: ne yapabilirz bu derin rus mafyasını bulalım

Kerem Amir bu işin altındaki kişi kim

Serdar müdür aslanın sahip olduğu holding

Kızı Azrada işin içinde

İzmirde Emre korkuyorum gece gece mezarlıkta ne işimiz var mezarlıkta hazine arıyordur

Selim Böylecesine başlık parasını toplayıp Çiğdemi isteyebilcem ne işte para ve altın canavar elini ısırır

Selim eyvah elim imdat emre yardım et

Emre:korktum ben kaçtım sanada başarılar.

Selim sen bunu ödeyeceksin emre ben harcanıcak parayamı benziyorsun

Emre yaşasın Çiğdem benim olucak hahaha

Aziz müdür:Dikkatli olun sizin desteklediğiniz kişi emniyetin önünde bomba patlattı terör dedim

Ceren komiserin sevgilisini vurdu ekibin başkomiseri ve cerenin eski sevgilisi ekibin amiri

Oda Antalyada dokunulmaz bir çeteyi çökertti herkesi lanetleyip dondurup ve heykel gibi yapan bir çeteyi çökertti

Aslan ne yok artık arkamızda cadı var bizimde

Azra büyük cadılardan rütbeli cadı

Aziz müdür ama onların ailesi peri

Azra ne olamaz perimi

Ne geleceği ve görünmezleri gören bir peri var adı Eda

Ama onun kahin peri koruyor onu.
16.Bölümün sonu

@Çiğdem-
@Harunnn60
@destere
@gözlemci
@eskici
@beyazsoy
@cookies
@ömer karataş
@

hahaha aa bu seferde bez bebek karışmış senaryona ayoll oradakı şoker sanırım :F
anladınmı giresunda olana nediyorsun destere seni istemek başlık parası ararken emreyle beraber mezarlığa gider orda hazine vardır diye harita var ama canavar yumurtası @Çiğdem- buna nediyorsun @xemrexxx de sana aşık olduğu desterenin elini canavara yem yapıyor buna nediyorsun

anladınmı giresunda olana nediyorsun destere seni istemek başlık parası ararken emreyle beraber mezarlığa gider orda hazine vardır diye harita var ama canavar yumurtası @Çiğdem- buna nediyorsun @xemrexxx de sana aşık olduğu desterenin elini canavara yem yapıyor buna nediyorsun
aaaa evet baya fantastik birbölüm olmuş polisiyeden daha iyi cnm @xemrexxx cnavarlara yem yapmış seni @destere :F