evet biliyorum yapamadım aşk yangını bile tutmadısen halkın polisi olmadan yapamazsinki ayol
evet biliyorum yapamadım aşk yangını bile tutmadısen halkın polisi olmadan yapamazsinki ayol
bence sorun halkın polisinde değil diğer dizilerde çok değiştiriyorsun cnm sürekli bir dizi bitiyor başka başlıyorevet biliyorum yapamadım aşk yangını bile tutmadı
adalet peşindeyi sezon sonuna kadar devam ettirecem değişiklik istiyor romantik komedi istiyor Yakamoz-Asibence sorun halkın polisinde değil diğer dizilerde çok değiştiriyorsun cnm sürekli bir dizi bitiyor başka başlıyor
ayy yine ortalık karışıcak gibi bekliyoruz bakalımYıldırım başkomiser Eda perinin tuzağıyla yakalanıyor ve fetocu polis olduğu ortaya çıkıyor
Pensilvanyadaki şatoya baskında çatışma çıkar Amerika askerleriyle Merkezi istihbarat teşkilatı geri çekilin yoksa Türkiyeye saldırırız ama dediklerini tam yapıcakten bide newyork havalimanına canlı bomba zeytinin haberiyle engellenir Peri istihbarat teşkilatı ve Mitteki serdar abi ve ve ekibi beraber çalışıyor Peri istihbaray ekibinin başındada serday var ve büyük felaketleri önler aşktan oluşmuş örgüte eda öyle bir tuzak kurarki polislerin eline düşer
ama şimdi bir dert bilgisayar oyunları Türkiyede terör saçıyor dini yerleri bombalıyor oyun saatları tam yatsıken adı Gizemli robot İŞLER KARIŞIYOR
doğum günü zamanında ortalık karışıyor Tuğçenin doğum günü için mesaj vardır
Tuğçelerin kutlucağı betüş kafede yatır söylentisi çıkar ketçapla mesaj gelir 2 gün içinde ölüceksin
bundan beyin cerrahı eceden şüphelenir ama aynı mesaj korku filmi seyreden ceren komiserede gelir telefondan gelir film bittikten sonra
Adalet peşinde 17 ekim pazartesi fav10nette
@çiğdem- @eskici @Harunnn60 @cookies @Harunnn60
@çiğdem-
Bu fragman bir yerden tanıdık geldimiayy yine ortalık karışıcak gibi bekliyoruz bakalım
bilmem neye gönderme yaptınki yineBu fragman bir yerden tanıdık geldimi
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Halka diye bir film var ona korku filmidibilmem neye gönderme yaptınki yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?