- Reaksiyon puanı
- 1,373
- Puanı
- 535
ADA
Senaryo:Burak Özdemir
Yönetmen:Mehmet Ali Özdemir
Yapım:Kırmızı
Bombanın patlamasına 4 dk kalmıştır.
Bob:Bu sefer kurtuluşum yok gibi...
Bombada iki kablo vardı;kırmızı ve siyah.
Bob:Hangisini kesmeliyim acaba?Hiç bir fikrim yok...
Bombanın patlamasına son 10 saniye...
Bob korkmaya başlamıştır hangisini keseceğine bir türlü kara veremez ve "0"
Michael hapisten yeni çıkmıştır ve Budistlerin tapınağına gider...
Orada gördüğü işaretlere tekrar bakar...
Telefonunu çıkartır.
Michaello John.
John:Evet Michael sorun nedir?
Michael:Birşey araştırmanı istiyorum.Alt alta 3 yan çizgi ne anlama geliyor.En üstüne yıldız işareti var.
Johnamam en kısa zamanda sana dönücem.
Bomba patlamamıştı.Bob hiçbirşey anlamadı ve telefon tekrar çaldı.Telefonu birkez daha açtı...
Sam:Çok korktuğunu biliyorum Bob.Ama böylesi daha iyi.Bu bir uyarı sakın bir daha deneme!Yoksa Anneni ve babanı öldürürüz.
Telefon kapanır.
Bob son cümleyi duyunca irkilmiştir.
Ama bir yolunu bulucaktır bu işten çıkmanın.Michael'i aramaya başlar.Ve şehirde onu bulur.
Bob:Hey Michael!
Michael:Bob!Nasıl olur sen yaşıyamazsın.(Ve bayılır)
Bob onu alıp eski bir kiliseye götürmüştür.Ve Michael ayılır.
Bobanrım Yüce İsa adına beni ve Michael'i koru.(Haç işareti yaparak kiliseden Michael ile birlikte çıkarlar)
Michael:Sen nasıl kurtuldun?
Bob:Şimdi sırası değil Michael sonra anlatırım.Fabrika'daki kimyasal maddelerin bulunduğu bir yer var.Oranın kendi kendini imha etme sistemi var oraya girip o sistemi çalıştırmamız lazım.
Michaelamam ama yine tuzağa düşmeyelim.
Bobüşmeyiz merak etme.
Bob ve Michael Fabrikanın o kısmına girmeye hazırlanmaktadırlar.Kapıda 2 tane nöbetçi vardır.Binanın üstüne çıkarlar ordan iki nöbetçinin üstüne atlayıp onları etkisiz hale getirirler.
Bobnahtarlar bu adamın üstünde yok öbürküne bak.
Michael:Bunda da yok.
Bob:Kapı parmak iziyle çalışıyor.Yanımda mercek getirmiştim.(Bıçağı çıkarır ve adamın parmağında derisini kesip parmağın izini alır merceğe yerleştirir.)
Michael:Okuttur hadi işe yarıyacak mı?
Bob:Evet oldu kapı açılıyor.
İçerde 3 adam daha vardır hemen saklanırlar.Arkadan dolaşıp 3'ünüde etkisiz hale getirirler.
Bob:Ulaştık işte burası.Sen devreye geçir sistemi bende dışarı çıkayım ondan sonra sende hemen gel haydi(Bob dışarı çıkar)
Michael devreyi etkin hale getirmek için uğraşmaktadır.Kolu çevirmek için bir yere girmesi gerekmektedir.Kolu çalıştırır ama ayağı patlayıcıların bulunduğu yere sıkışmıştır.
İmha Edilme İçin Son 1 dk!
4.BÖLÜM SONU
Son düzenleme: