"Ada" Bu Akşam Show TV'de!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
Başrollerini Scarlett Johansson, Ewan Mcgregori ve Djıman Hounsou'un üstlendiği "The Island" yani "Ada" filmi Show TV'de!

Daha öne birçok kanalda fazlaca yayına giren bilim kurgunun ve aksiyonun en iyi örneklerinden "Ada" filmi yeniden bir kez daha ekranlara gelecek.

"The Island" yani "Ada" bu akşam Dila Hanım'dan hemen sonra 23.15'de Show TV'de!

0399201.jpg

Show TV'nin bu filmi yayınlamasını ayakta alkışladım gerçekten. Çok uzun zaman önce izleyip çok beğendiğim nadir filmlerden. Daha önce defalarca izlediğimden bu sefer izlemeyeceğim ama filmi izlemeyenlere yürekten tavsiye ederim. Çok başarılı ve kaliteli bir film. Çok akıcı aynı zamanda. Nasıl başlayıp bittiğini anlamıyorsun bile. :)

Ya Sevdaluk'un Tekrar'ı olacaktı ama. :( . İzleyecektim. :( .
Yarın 19.45'de tekrarı var Sevdaluk'un. Yarın izleyebilirsin. :)

Hem bugün "Beyaz Show" var. :X

Show TV'nin bu filmi yayınlamasını ayakta alkışladım gerçekten. Çok uzun zaman önce izleyip çok beğendiğim nadir filmlerden. Daha önce defalarca izlediğimden bu sefer izlemeyeceğim ama filmi izlemeyenlere yürekten tavsiye ederim. Çok başarılı ve kaliteli bir film. Çok akıcı aynı zamanda. Nasıl başlayıp bittiğini anlamıyorsun bile. :)

Yarın 19.45'de tekrarı var Sevdaluk'un. Yarın izleyebilirsin. :)

Hem bugün "Beyaz Show" var. :X
Ben Beyaz'i izlemem zaten Yalan Dünya'mı izler yatarım. :) . Yorgunum zaten. :( .