Star TV'nin geçtiğimiz aylarda başlayan yarışması Mehmet Ali ile Adını Sen Koy'dan haber var!
Yaz aylarında yayınlanan Eyvah Düşüyorum'un başarısından sonra yeni bir programın sunuculuğunu üstlenen, ancak reytinglerde aradığını bulamayan Mehmet Ali Erbil, yerini başka bir sunucuya devredecek. Mesut Yar, geçen haftaki yazısında bu konu hakkında şunları söyledi:
Adını Sen Koy, yeni bölümleriyle yakında Star TV'de!
Yaz aylarında yayınlanan Eyvah Düşüyorum'un başarısından sonra yeni bir programın sunuculuğunu üstlenen, ancak reytinglerde aradığını bulamayan Mehmet Ali Erbil, yerini başka bir sunucuya devredecek. Mesut Yar, geçen haftaki yazısında bu konu hakkında şunları söyledi:
Buna göre yarışma yoluna bundan sonra geçen yaz Alabora'yı da sunan ve bu aralar Üç Arkadaş dizisinin de başrolünde yer alan başarılı oyuncu Anıl İlter ile devam edecek.“Adını Sen Koy” (Star TV) bitti. Doğru; Mehmet Ali Erbil yaz aylarında başladığı yarışma formatı “Eyvah Düşüyorum” ile yeniden ekrana gelecek. O zamana kadar yarışmanın başında. Kendisinden sonra mirası oyuncu Anıl İlter’e devredecek..."
Adını Sen Koy, yeni bölümleriyle yakında Star TV'de!