Adını Sen Koy'un Yeni Sunucusu Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,316
Puanı
1,060
Star TV'nin geçtiğimiz aylarda başlayan yarışması Mehmet Ali ile Adını Sen Koy'dan haber var!

Yaz aylarında yayınlanan Eyvah Düşüyorum'un başarısından sonra yeni bir programın sunuculuğunu üstlenen, ancak reytinglerde aradığını bulamayan Mehmet Ali Erbil, yerini başka bir sunucuya devredecek. Mesut Yar, geçen haftaki yazısında bu konu hakkında şunları söyledi:
“Adını Sen Koy” (Star TV) bitti. Doğru; Mehmet Ali Erbil yaz aylarında başladığı yarışma formatı “Eyvah Düşüyorum” ile yeniden ekrana gelecek. O zamana kadar yarışmanın başında. Kendisinden sonra mirası oyuncu Anıl İlter’e devredecek..."
Buna göre yarışma yoluna bundan sonra geçen yaz Alabora'yı da sunan ve bu aralar Üç Arkadaş dizisinin de başrolünde yer alan başarılı oyuncu Anıl İlter ile devam edecek.

Adını Sen Koy, yeni bölümleriyle yakında Star TV'de!

769806_130341665442611346839_Original.jpg

Star Tv neden bu kadar ısrar ediyor? Uzun ömürlü olacağını sanmıyorum :)

Star Tv'nin sabrına helal olsun diyorum.
Mali yapamadıysa Anıl hiç yapamaz.
Anıl İlter girdiği tüm yapımları batırıyor zaten. :F

Bu yarışmayı zaten beğenmiyordum. Anıl ile beraber daha kötü olmuş.

Anıl İlter uğursuz cidden Alabora ve Üç Arkadaş'tan sonra bu programı da batıracak. :D Gerçi program batıktı zaten ama olsun. :D

Bence o kadar haksızlık edilmemeli, iyi bir sunucu ve oyuncu kendisi. Alabora zaten yazlık bir yarışmaydı, Üç Arkadaş ise kendi çapında iyi sonuçlar alıyor. İzleyip görmek lazım derim ben... :)

Bence çok iyi bir sunucu.Üç arkadaş da yavaş yavaş yükseliyor zaten bu bölümde ilk ona girecektir.

Adam kızıl elmada bir oynadı şansı açıldı :) tebrikler umarım başarılı olur.

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy