Adını Feriha Koydum

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği Show TV'de ekrana gelen kapıcı kızı Feriha ve annesi Zehra'nın hayat hikayesini ele alan dram - aşk dizisidir.

Başrollerinde Hazal Kaya, Vahide Gördüm, Çağatay Ulusoy, Metin Çekmez, Deniz Uğur, Ceyda Ateş, Yusuf Akgün, Eray Özbal, Ahu Sungur gibi isimlerin bulunduğu dizi Adını Feriha Koydum, her zaman her bölümüyle izleyicisinin ilgisini çekip gönüllere taht kurmayı başarmıştır.

Dizi toplam 67 bölüm olarak ekrana gelmiştir.

Cuma akşamları severek takip ettiğim dizilerdendi

- - - Ekleme - - -

Cuma akşamları severek takip ettiğim dizilerdendi

Cuma akşamlarının fenomen dizisi Adını Feriha Koydum. Bu dizi için söylenecekler kelimelerle kifayetsiz kalır ama bir şeyler söylemeden de edemeyeceğim. Öncelikle aile sıcaklığını yansıtabilen en iyi diziydi diyebilirim bu zamana kadar izlediğim diziler arasında. Onun dışında aşkı tek boyutlu değil her yönden ele aldı. Acısıyla tatlısıyla mükemmel bir 67 bölümdü. Oyunculukların tam anlamıyla süper olduğunu söyleyebilirim. Tüm oyuncular rollerini adeta yaşayarak oynadılar. Keşke hala devam etse aynı kadroyla diyebileceğim dizilerimden biridir. Bu diziyi beğenmeyenlere de bir şey demiyorum. Ya da diyorum yuh diyorum.

Yazın tekrarlarını izlemiştim güzel diziydi

RTÜK'ün saçma reklam uygulamasına kızıp izlemeyi azaltmıştım.

mrt-06 post: 1384683' Alıntı:
Finali olmayan dizi.
67. bölümde bitti işte. Bizim finalimiz o.

Adını Feriha Koydum anlatılmaz izlenerek yaşanır diyorum. 56. bölüm harikaydı. @denizz19

Benim için finali 64. Bölümde biten dizi.

67. bölümün sonunu 64. bölüme ekleyelim işte orda bitti benim için. 3 yıl ileri falan alındıktan sonra tam anlamıyla fiyasko oldu. Feriha ve Emir evlendikten sonra bitmeliydi.

İlk senesinde şimdi en çok sevdiğim dizilerden olan Yalan Dünyayı izleyemiştim bu dizi yüzünden. Tek kelimeyle harika bir diziydi.

vahide gördüm-hazal kaya-ceyda ateş-deniz uğur gibi isimlerin oyunculuğu sayesinde izlenen(bu oyunculara o karakterler cuk oturdu yoksa çok iyi olduklarını düşünmüyorum bazxılarının) senaryosu klaisk olan bir dizi.
sms duyguları çok iyi yansıtıyorlardı

Ocak 2011'de başlamıştı yayın hayatına, ilk sezondaki bölümlerini izlemiştim.

Gicik oldugum diziler arasindadir. Iyi oyuncular vardi Annem sayesinde izlemek zorunda kaldim birkac bölümünü..

(dizi kolik dislike verecektir kesin
).