"Adını Feriha Koydum" Final Tarihi Belli Oldu! | 15 Haziran Cuma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
ozelhaber.gif

Show TV ekranlarında gelen ve Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Adını Feriha Koydum bu sezon sonunda ekranlara veda ediyor. Med Yapım'ın yapımcılığını yaptığı ve kadrosunda Hazal Kaya, Vahide Gördüm, Çağatay Ulusoy gibi önemli isimleri bulunduran dizi 15 Haziran Cuma yayınlanacak 65.bölümüyle ekranlara veda edecek.

Bu diziyle birlikte yıldızı parlayan Çağatay Ulusoy yeni sezonda Med Yapım'ın yeni bir dizisinde rol alacak...

5f9a19ff6aada2390b1f065a837d27c1.jpg

aslında aylardır belliydi final tarihi yani bilmeyen varsada bnm imzam sayesinde öğrenmiştir ama ynede böyle bi haberin yapılması iyi olmuş.. tebrikler furkan.. bu arada umarım hazal ve çğatay yeni sezonda yne show tvde güzel işler çıkarırlar..

hazall çagatay aynı projede çalısırlarsa komik olur

Ayni projede olmayacaklar.

Cagatay Ulusoy bir komedi dizisinde oynayacak. Yine Show Tv ekranlarinda ve MEDYAPIM. Hazal Kaya ise Bodrum Hakimi dizisinde oynayacak, yani öyle söyleniyor. Proje SHOW TV ve MEDYAPIM. :)

[h=2]
icon1.png
"Adını Feriha Koydum" Final Tarihi Belli Oldu! | 15 Haziran Cuma[/h]Final bölümü de çok iyi ve sürprizli olacak :)

çağatayın nerde oynayacağıyla ilgilenmiyoruz hazal yeni sezonda hangi kanalda hangi dizide oynuyor o bize lazım :))