"Adını Feriha Koydum - Emir'in Yolu" Yeni Hikasiyle Herkesin Beğenisini Toplayacak!

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Show Tv'de Cuma günleri ekrana gelen ve yeni sezon tanıtım fragmanı hayranları tarafından büyük ölçüde beğenilen "Adını Feriha Koydum - Emir'in Yolu" dizisi yeni sezonunda yepyeni hikayelerle bizlerle olacak.

Televizyon yazarı ve özel haber arastırmacı Furkan Sögüt dizinin durumunu değerlendirdi.

Dizinin oyuncu kadrosuna: "Leyla ile Mecnun" dizisinde 'Sedef' karakteriyle tanimiş oldugumuz Sedef Çamcı, mankenlik ve oyunculuk yapan Beril Kayar, Medyapım'ın bir diğer dizisi "Umutsuz Ev Kadınları"nda rol almış olan Furkan Andıç ve "Yaprak Dökümü" gibi efsane bir dizide 5 yıl boyunca yer almiş olan Perihan Savaş yeni sezonda "Adını Feriha Koydum - Emir'in Yolu"da yer alacak.

Hazal Kaya'nın canlandırmış olduğu 'Feriha' karakterinin ölümün ardından dizi çok hayranlar tarafında çok tartısılmıstı fakat yeni oyuncu takviyeleriyle ve yeni hikayeleriyle "Adını Feriha Koydum - Emir'in Yolu" yeni sezonunda benim tahminime göre ikinci sezonunda da olduğu gibi büyük bir ihtimalle zirvede yer alacaktır.

Dizinin yeni sezon çekimlerine Salı günü start verildi.

Tüm "Adını Feriha Koydum - Emir'in Yolu" dizisine yeni sezonda bol başarı ve bol reyting diliyorum..

Furkan SÖĞÜT

128432.jpg