Adını Feriha Koydum'un takipçileri işi çok abarttı aslında!
Adını Feriha Koydum dizisi geçen sezon hem reyting listelerinde hem de sosyal medyada en çok öne çıkan diziler arasında yer aldı.
Hikayenin naifliği ve oyuncuların başarısı diziyi yukarıya taşıdı. Dizide birçok hata da yapılmadı değil... Bu hataların birçoğu da medyaya düştü ve dizinin yapım ekibinin o kadar da işi sıkı tutmadığı ortaya çıktı.
Aslında dizinin yapımcısı Fatih Aksoy dışında herkes bu sezon dizinin biteceğini düşünüyordu. Ancak reyting işi bozdu. Dizinin hiç düşmeyen reytinginden biraz daha para kazanabileceğini düşünen hem yapımcı Fatih Aksoy hem de Show TV, devam kararı aldı.
Fakat iş işten geçmiş "Adını Feriha Koydum"un Feriha'sı çoktan başka dizi ile anlaşmasını yapmıştı; bu isme Ceyda Ateş ve birkaç kişi daha dahil olunca dizinin asli kadrosu ayrılmış oldu.
Tabii ki Çağatay Ulusoy'un da ciddi bir takipçisi var ve yeni hikayenini naifliği ve yeni oyuncuların başarısı Adını Feriha Koydum'u ekranda tutabilir.
Ancak şu anda hiçkimse dizinin önümüzdeki sezon geçen sezon olduğu ciddi başarıyı yakalayıp yakalayamayacağını söyleyemez.
DİZİNİN TAKİPÇİLERİNİN DÜŞTÜĞÜ HAL!
Öngörüler dizinin önümüzdeki sezonun sonunu göremeyeceği yönünde olsa da dizinin takipçilerinin sosyal medyadaki halleri şaşırtmıyor değil!
Tamam anladık Feriha giderse bu dizi olmaz... Tamam Hazal Kaya hayranısınız...
Ama bu dizide sadece Hazal Kaya oynamadı ki... Bu kadar büyük tepki verip "Feriha" olmazsa biz de bir daha izlemeyiz veya benzer yorumlar çok abartılı kaçmıyor mu?
Hem dizinin diğer oyuncu kadrosunu hem de onca emek veren insanları hiç mi dikkate almıyorsunuz?
Düşünün ki, önümüzdeki sezon belki de geçen sezon aldığınız tadı alacaksınız diziden, bunu bilmeden neden hem yeni isimlere hem de yeni hikayeye bu kadar büyük tepki gösteriyorsunuz?
Adını Feriha Koydum takipçilerinin Hazal Kaya hayranlığı konusunda da bir şüphemiz yok değil...
Hazal Kaya, önümüzdeki sezon "Son Yaz" dizisinde rol alacak. Bakalım Adını Feriha Koydum takipçisi kaç kişi Hazal Kaya'nın peşine takılıp da bu yeni diziyi izleyecek?
Bizden söylemesi, eğer yeni sezonda Hazal Kaya'nın dizisi 'Son Yaz' hem reytingde hem de sosyal medya yansımasında Adını Feriha Koydum'un gerisinde kalırsa şaşırmayın!
Dereyi görmeden paçalarınızı sıvamayın...
Bizden söylemesi...
Analiz / Televizyon Gazetesi.com