Adını Feriha Koydum Dizisinden Ayrılan Oyuncular!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,019
Puanı
1,061
Bu Sezon biteceği söylenen ama reytingleri çok iyi olan dizinin 1 sezon daha devam kararından sonra başka dizilerle anlaşma yapan oyuncular diziden birer-birer ayrıldılar.

Hazal Kaya- Dizinin Ferihası. Büyük başröl Feriha diziden ayrıldı. Çünki, Hazal Kaya Son Yaz Balkanlar dizisi ile el sıkışmıştı. Sezon Finalinde ölecek olan Ferihanın gidişi diziyi derinden sarsacağı kesin

Vahide Gördüm- Dizinin Zehrası. Bir diğer büyük başrol. Daha önce Medyapımın Fox için hazırladığı doktor dizisinde rol alacak Vahide Gördüm. Ama dizinin Sezon Finalinde geri dönüyor. Vahide Gördümün diziden nasıl ayrılacağı merak konusu

Ceyda Ateş- Dizinin Handesi. Eskiden kötü olan dizinin Sezon Finali sonlarına doğru iyileşen karakteri. Star Tv için çekilecek bir dizide rol alacak

Ahu Sungur- Dizinin Aysunu. Emirin annesi. O da Tıpkı Vahide Gördüm gibi Medyapımın yeni doktor dizisinde rol alacak

Barış Kılıç- Vahide Gördüm ve Ahu Sungur gibi doktor dizisinde doktor rolüne hayat verecek

Anlaşılan o ki diziyi Çağatay Ulusoy tek başına sırtlayacak. Tabii belli olan oyuncular bunlar. Başka oyuncular çıkar mı bilinmez?

Lale Devri'siz Lale oldu, Deniz Yildizi'siz Deniz oldu bakalim Feriha'siz Adini Feriha Koydum nasil olacak ?

Nereden belli Vahide Gördüm'ün, Barış Kılıç'ın,Ahu Sungur'un ayrılacağı? Resmen açıklandı mı? Daha geçen haftaya kadar AFK'nın devam edeceğini bile kimse bilmiyordu. Doktor dizisinin de çekilip çekilmeyeceği ne belli? Ya da castında kimler olacağı. Bu dizinin haberleri altı ay öncede falan vardı. Belki bu altı ay içinde dizi iptal oldu ya da Feriha devam edeceği için bu oyuncuların bazıları kadroda kaldılar. Hiçbir yapımcı bu kadar oyuncuyu birden diziden çıkarmaz. Ben doktor dizisinin başlayacağını pek sanmıyorum. Medyapım doktor dizisini de başlatacaksa seneye 6 diziye çıkıyor Veda ve Fatih kesin olduğuna göre. Ben altı diziye çıkan firma da hatırlamıyorum. Doktor dizisi de çoktan ertelenmiştir. Başlasa bile Medyapım aptal mı kendi iyi giden dizisinden bütün oyuncuları çıkarıp başka dizisinde riske atacak?İlginç bir analiz olmuş.

Hakikaten de basında çıkmaya başladı revan haklıymış daha Ahu Sungur teyit edilmedi ama diğerleri yok. Seneye bu dizinin akıbetinden ben de hafif şüpheye düştüm ikinci kuşağa gidebilir bu yapım. Yayından kalkacak kadar olmasa da çanlar çalmaya başladı. Gerçi bizim halk belli olmaz bakarsın yeni aktörleri beğenirler aynı gaz gider...

Nereden belli Vahide Gördüm'ün, Barış Kılıç'ın,Ahu Sungur'un ayrılacağı? Resmen açıklandı mı? Daha geçen haftaya kadar AFK'nın devam edeceğini bile kimse bilmiyordu. Doktor dizisinin de çekilip çekilmeyeceği ne belli? Ya da castında kimler olacağı. Bu dizinin haberleri altı ay öncede falan vardı. Belki bu altı ay içinde dizi iptal oldu ya da Feriha devam edeceği için bu oyuncuların bazıları kadroda kaldılar. Hiçbir yapımcı bu kadar oyuncuyu birden diziden çıkarmaz. Ben doktor dizisinin başlayacağını pek sanmıyorum. Medyapım doktor dizisini de başlatacaksa seneye 6 diziye çıkıyor Veda ve Fatih kesin olduğuna göre. Ben altı diziye çıkan firma da hatırlamıyorum. Doktor dizisi de çoktan ertelenmiştir. Başlasa bile Medyapım aptal mı kendi iyi giden dizisinden bütün oyuncuları çıkarıp başka dizisinde riske atacak?İlginç bir analiz olmuş.
Barış Kılıç twitterdan duyurdu. Hem kendinin hem vahide gôrdümün doktor olacağını

efsane sonunda bitmeli prison break micheal schoolfild sevgilisini kurtardi hapsisanede kendi öldü mükemmel bir finaldi ama feriha finalden s.finali kararı aldı bunlar iyi seyler deil

Ahu Sungur diziden ayrılmayacak. Ferihaya devam demişti ve haberleri destekleyip ayrılamayız biz diyerek eklemişti. Ama hepsi yerinde kalıp Hazal K. bile diziden çıksa o dizi yine izlenmez. Hazal ve Çağatay bu zamana kadar dizilerde gördüğüm en uyumlu çift. Neyse yeni sezonda zaten Hazalsız pek fazla süreceğini sanmıyorum zaten bu dizinin. Benim gözüm Çağatayın yeni dizisinde. Umarım bu dizi bittikten sonra ona başlar.

Ahu Sungur diziden ayrılmayacak. Ferihaya devam demişti ve haberleri destekleyip ayrılamayız biz diyerek eklemişti. Ama hepsi yerinde kalıp Hazal K. bile diziden çıksa o dizi yine izlenmez. Hazal ve Çağatay bu zamana kadar dizilerde gördüğüm en uyumlu çift. Neyse yeni sezonda zaten Hazalsız pek fazla süreceğini sanmıyorum zaten bu dizinin. Benim gözüm Çağatayın yeni dizisinde. Umarım bu dizi bittikten sonra ona başlar.
Böyle bir efsanenin Finali başrollerle yapılmalıydı!

Böyle bir efsanenin Finali başrollerle yapılmalıydı!

Medyapım çok başarılı bir şirket. Dizileriyle yaptığı yarışma programlarıyla, talk showlarıyla hep başarılı oldu bu zamana kadar. Yapımcı Fatih Aksoy sadece şimdiki zaman için karar veriyor ve gelecekte ne olacağını düşünemiyor. Doktorlarıda bir çok oyuncu olmadan yeniden başlattı fakat sonuç dizi çöplüğü... Eğer bir yapımcı final yapacak bir diziyi son iki bölümde final yapmayacağım diyerek riske girip en önemli başrol oyuncusunu çıkarıyorsa bu resmen deliliktir. Medyapım bunun gibi kaç diziyi daha çope atacak bilemiyorum. Ama eğer bitirmeyip devam etmeyi düşünüyolardı o zaman oyuncuları yeni projelere yöneltmeselerdi...