Adını Feriha Koydum 67. Bölüm Yorumları | 2. Sezon Finali Yorumları

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,648
Puanı
1,060
Adını Feriha Koydum sezon finali yorumları bu konudan yapılabilir. :)

20.00'da Show TV'de!

İyi seyirler. :):)

güzel bir sezon finali olacak ama yaz çıkacak nerdeyse hala sezon finali vermediler nedir bu reyting alma çabası anlamıyorum :)

Güzel bir bölüm olacağına eminim. Ama malesef tam seyredemeyeceğim. Yarın son bir sınavım kaldı. Onun için. Sonuna belki bakarım. Zaten Cumartesi 20.00`de tekrar bölümü var :)

Çok güzel bir sezon finali olacak. Kanlar akacak Feriha'da bu aksam..

güzel bi final olacak izlicem

- - - Ekleme - - -

Güzel bir bölüm olacağına eminim. Ama malesef tam seyredemeyeceğim. Yarın son bir sınavım kaldı. Onun için. Sonuna belki bakarım. Zaten Cumartesi 20.00`de tekrar bölümü var :)

hiç izleme bence heyecanı kaçmasın :D

Dizide büyük sok! Ne diyecegimi bilmiyorum! 2 kez silah sesi geldi ve reklam girdi!

Hani? Vahide Gördüm neden yer almadi?

Anlamadim bir sey son sahneden..

Feriha'yı Kim Vurdu ?

Sizce kim vurdu?

Ece mi ? Sanem mi ? Rüya ?

295145_317733434984237_1890233033_n.jpg

Feriha`yı Vuran Belli Oldu!

Adını Feriha Koydum dizisinin Sezon Finalinde Ferihanın vurulduğu sahne merak uyandırdı. Her kesin kafasında soru işareti vardı. Ama twitterda Ferihayı vuranın kim olduğu bulundu. Cevap: Ece. Twiiterda atılan tweetler Feriha vurulduğu anda arkadaki ince detaya bakarsanız Ecenin çarpık bacaklarını göre bilirsiniz :D

AwlbVvYCEAA9tuz.jpg

Final bolumu guzeldi fakat Vahide Gordum yoktu. Keske olsaydi fakat olmadi. Benim izledigim son bolumdu. HKsiz yeni sezonda basarilar...

- - - Ekleme - - -

Adını Feriha Koydum dizisinin Sezon Finalinde Ferihanın vurulduğu sahne merak uyandırdı. Her kesin kafasında soru işareti vardı. Ama twitterda Ferihayı vuranın kim olduğu bulundu. Cevap: Ece. Twiiterda atılan tweetler Feriha vurulduğu anda arkadaki ince detaya bakarsanız Ecenin çarpık bacaklarını göre bilirsiniz :D

AwlbVvYCEAA9tuz.jpg
Arkada duran kisi Handeydi... Son sahneyi iyi izlemediniz sanirim

Vahide Gördüm niye yer almadi? O kadar resimlerde çikti..