Adını Feriha Koydum İsmi Sanki Yasaklı Gibi!

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Güzel oyuncu Deniz Uğur, Shops dergisine oyunculuk hayatı ve özel hayatından kesitler paylaştı.
Deniz Uğur, Shops dergisine verdiği röportajda, 'Sürekli kamera önünde olmayı, toplumda ilgi odağı haline gelmeyi herkesin psikolojisi kaldıramaz. Güçlü, dayanıklı, kriz anlarında da soğukkanlı olmak gerekir.' seçtiği mesleğin bunları şart koştuğunu söyledi.
"Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu" dizisi hakkında konuşan güzel oyuncu "Biz artık ona sadece 'Emir'in Yolu' diyoruz. Çünkü fenomen bir dizinin içinden çıkmış olan başka bir öykü. Şimdi Çağatay Ulusoy'un karizması bu projede başı çekiyor. Ekip ve oyuncu kadrosu üç sezondur ailem gibi oldu, hepsini çok seviyorum" yorumunu yaptı.
Güzel bir kadın olduğu ve bu güzelliği için uyguladığı bakım ürünü var mı sorularına ise Deniz Uğur "Cildimi iyi bir nemlendiriciyle nemlendirmeye hep dikkat ederim. Bunun dışında suyla yapılan temizliğin ve bol bol su içmenin yerini hiçbir şey tutamaz bence" diye cevap verdi.
Bu gün ekadar oyunculuk yaşamında sevdiği veya sevmedi yönlerinden güzel oyuncu şöyle bahsediyor. "Oyunculuğun sevilmeyecek bir yönü yoktur ama sürekli kamera önünde olmayı, toplumda ilgi odağı haline gelmeyi de herkesin psikolojisi kaldıramaz. Yüksek bir enerjiyi üzerimize çekiyoruz sürekli. Güçlü, dayanıklı, kriz anlarında da soğukkanlı olmak gerekir. İsmini yani markanı kendinin dışında bir şey gibi değerlendirip yönetmelisin hayatını."

634867537882707128.jpg