xBUGRAx
Süper Emekli
Umarım Zehra ölmüştür.![]()
Ölmeden cennette sayılır kaptı Genco'yu şanslı.
Umarım Zehra ölmüştür.![]()
Genco'ya mı istiyordun sen ormantik komedi.Ölmeden cennette sayılır kaptı Genco'yu şanslı.![]()
Genco'ya mı istiyordun sen ormantik komedi.![]()
Kanal 7'ye geri dönsün Türkiye'nin ilk muhafazakar romantik komedisini yapsınlar kız türbanlı olsun.Evet çok yakında tekrar görüşeceğiz yazmış Star alırsa yine elimden şaşırmam
Kırık Ayna'ya olabilir TMC uyuma.![]()
Bişey sorcam. Bu niye beni ilgilendiriyorAaaa çocuklar şimdi Kanal 7'de denk geldim meşhur TV Filmi var ya "Zeytin Yağlı Yiyemem Aman" oradaki başrol çocuk Emre Kıvılcım.@xBUGRAx @Dosi @Forumdash @xemrexxx
![]()
El alışkanlığı genelde her şeye etiketliyorum seni.Bişey sorcam. Bu niye beni ilgilendiriyorNe zehrayı izledim ne zeytinliyi ne de emreyi
![]()
Rahatsız oldugumdan değil yanliş anlaşılmasınEl alışkanlığı genelde her şeye etiketliyorum seni.![]()
Sanki konuşmuştuk.Rahatsız oldugumdan değil yanliş anlaşılmasınÖnceden bu herif hakkında konuştuk da ben mi unuttum
![]()
Aaaa çocuklar şimdi Kanal 7'de denk geldim meşhur TV Filmi var ya "Zeytin Yağlı Yiyemem Aman" oradaki başrol çocuk Emre Kıvılcım.@xBUGRAx @Dosi @Forumdash @xemrexxx
![]()
Kaç yaşında bu adam anam, bu film bayağı eski çünkü.Araştırırken görmüştüm oynadığını.![]()
Kaç yaşında bu adam anam, bu film bayağı eski çünkü.![]()
@xBUGRAx nın Emre Kıvılcım'a olan aşırı hayranlığını anlamış değilimAaaa çocuklar şimdi Kanal 7'de denk geldim meşhur TV Filmi var ya "Zeytin Yağlı Yiyemem Aman" oradaki başrol çocuk Emre Kıvılcım.@xBUGRAx @Dosi @Forumdash @xemrexxx
![]()
Başka bir sebep yok yani?