'Adı Sevgi'nin İlk Tanıtımı Bu Akşam! | atv

slhttnmtl

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
24,015
Puanı
1,060
gxfx560.jpg

'Adı Sevgi'nin ilk tanıtımı bu akşam!

Yapımcılığını Koliba Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Sadullah Çelen'in oturduğu, senaryosunu Filiz Alpgezmen'in kaleme aldığı dizinin ilk tanıtımı bu akşam 'Bir Zamanlar Çukurova' arasında izleyici ile buluşacak.

Yunus Emre Yıldırımer, Gizem Güneş, Fatih Al, Mehtap Bayri, Nihan Büyükağaç, Asena Keskinci, Hande Kaptan, Lara Domaç, Sıla Korkmaz, İlker Sami Kılıç ve Ozan Güçlü'nün kadrosunda yer aldığı dizi şehirde geçen kadına şiddet ve çocuk gelin olaylarını konu alıyor.

Adı Sevgi, yakında ATV'de!

• Beğendim
Reactions: Angelica
Koliba'nın tutmayacak bilmem kaçıncı vasat işi olacak. :A Kadro da umut vermiyor. Pek bir beklentim yok bu diziden.

• Güldürdün
Reactions: EmreCan
Bırak Kanatsız Kuşlar gibi 40 bölümü, Canevim gibi 17 bölüm bile sürse başarıdır diyecem de o kadar bile sürmez. :A Zaten senaristi de aynı o diziyle. :A
Kanatsız Kuşlar artık pazar sebzelerinden meyvelerinden dolayı tuttu. :A Canevim tamamen farklıydı ya, izliyordum onu da son bölümlerinde bırakmak zorunda kalmıştım. :A

@Emre Ozansoy Teaseri izledim de o hoca acaba bu kızın anası mı diyecem ama diyemiyorum. :A Melek - Zehra ikilisi geldi ama bu Zehra'dan daha ağlak olcak gibi. :F

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Yunus Emre edhodan sevilen bir oyuncu oldu bence tutacak bu dizi :D
Her sevilen oyuncunun dizisi tutsaydı şu an bu kadar yayından kalkan iş olmazdı. :A Zaten sana göre hep tutacak, yükselecektir. :A En son Kanunsuz Topraklar ve Annemizi Saklarken için de demiştin sonuç ortada. :A

Her sevilen oyuncunun dizisi tutsaydı şu an bu kadar yayından kalkan iş olmazdı. :A Zaten sana göre hep tutacak, yükselecektir. :A En son Kanunsuz Topraklar ve Annemizi Saklarken için de demiştin sonuç ortada. :A

Tamam ilk bölümden sonra konuşuruz Özgür :D yanılma payım var demi

• Güldürdün
Reactions: Özgür