Alparslan'a yazık olacak, ablan kahrolacak.Amen amenBu kadroya bir bölüm bile çok
Alparslan'a yazık olacak, ablan kahrolacak.Amen amenBu kadroya bir bölüm bile çok
Sanki izleyecekteAlparslan'a yazık olacak, ablan kahrolacak.
İzlemese de dizisi tutmadı diye üzülür.Sanki izleyecekte
Hiç sanmıyorumİzlemese de dizisi tutmadı diye üzülür.
Üzülmez çünkü ablan da bu dizi gibi kalitesiz.Hiç sanmıyorumAsıl bu dizide oynadiği için üzülür
ATV bunu da tutturacak.Tanıtım çok güzel çok beğendim, ilk bölümde 8-10 reytingle başlarım dedirtiyor
Zümrüdüanka müzikleri tarzı olur türkülü tarzda.@EmreCan dizi "öğrencileri için her şeyi göze alan genç bir öğretmenin, kararlılıkla, sevgiyle ve fedakarlıkla öğrencilerde, ailelerde ve bütün kasabada yarattığı değişimi" anlatıyormuş.
Müziklerini de Engin Arslan yapıyormuş.
E ben sana başından beri diyorum KG'nin 2022 versiyonu diye.Zümrüdüanka müzikleri tarzı olur türkülü tarzda.Murat Başaran'da vardır bence.
Bu bana Melek hocayı hatırlattı.
KG'nin güncellenmiş versiyonunu izlemeye hazır mıyız?E ben sana başından beri diyorum KG'nin 2022 versiyonu diye.
Murat Başaran var mı bilmiyorum, Kalan Müzik / Engin Arslan yazmışlar.
İlk bölümünü mutlaka izlerim, hikayesini seversem de devam ederim.KG'nin güncellenmiş versiyonunu izlemeye hazır mıyız?
Ben kesinlikle izlerim. Peki ya sen?
Genelde Engin Arslan, Murat Başaran, Sunay Özgür beraber çalışıyor.Umarım tek olmaz.
Sıkıcı olmayacaksa garanti izlerim.İlk bölümünü mutlaka izlerim, hikayesini seversem de devam ederim.
Kız da evcilik oynayacak.Gizem Güneş öğretmeni mi canlandırıyor burada ?Role hiç yakışmamış , öğrenci yapsalardı olurdu .Sanki öğretmencilik oynuyor gibi duruyor .
TRT ve ATV'de çizgi film bile yayınlansa kötü reyting almazATV bunu da tutturacak.
Özellikle ATV'de.TRT ve ATV'de çizgi film bile yayınlansa kötü reyting almaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?