Kenanlar bska ayollkız işte senin yaşıtın kenan imirzalıoğlu-halit ergenç falan değil mi erdal bey de onlardan birkaç yaş büyük
Kenanlar bska ayollkız işte senin yaşıtın kenan imirzalıoğlu-halit ergenç falan değil mi erdal bey de onlardan birkaç yaş büyük
evet erdalla sevişiyoruz
hhhahhh erdal beşikçioğlundan bahsediyor galiba @xemrexxxevet erdalla sevişiyoruz) bahsettiğin erdal kim tam bilemiyorum ama bana layık gördüysen hemen işe başlayalım
evet erdalla sevişiyoruz) bahsettiğin erdal kim tam bilemiyorum ama bana layık gördüysen hemen işe başlayalım
ayol bu itirafa herkesi etiketle herkes desterenin yanında kendini korusunhhhahhh erdal beşikçioğlundan bahsediyor galiba @xemrexxx
yok onu almıyımhhhahhh erdal beşikçioğlundan bahsediyor galiba @xemrexxx
noldu şeyinde boncuk bulmuş gibi sevinç çığlıkları atıyorsun
daha yeni bildirimlere dalacaktim hemen etiket gelmis. anlamadim benle ilgili yazini ??
destere dmeiş ya erdal beyle sevişriiz ddiye yani destere her ne ka sapık da olsa tercihini açıkladığı için senin için tehlike değil diyorumdaha yeni bildirimlere dalacaktim hemen etiket gelmis. anlamadim benle ilgili yazini ??
arkadasimizla aramizda soğukluk var zaten. en son iyi ayrilmadim forumdandestere dmeiş ya erdal beyle sevişriiz ddiye yani destere her ne ka sapık da olsa tercihini açıkladığı için senin için tehlike değil diyorum
dizinin tekrarı iyi izlenmiş şimdi kalbimdeki deniz düşünsünDizi dışında bir sürü yorum var
Kalbimdeki Deniz'in 6 reyting oturmuş bir reytingi var kolay kolay da düşeceğini sanmıyorum.dizinin tekrarı iyi izlenmiş şimdi kalbimdeki deniz düşünsün
senaryo iyiyse ab de kesin 1. olur bu dzi gökçe bahadır ve erdal beşikçioğlu gibi AB grubunun iki ağır ismi varKalbimdeki Deniz'in 6 reyting oturmuş bir reytingi var kolay kolay da düşeceğini sanmıyorum.Adı Efsane'yi şimdi tamamlıyorum. Dün 1 saat 15 dakika izledim TV'den şimdi de kalanı tamamlıyorum. Çok sağlam güzel bir iş. Onun da tutmasını isterim.
İlk bölüm su gibi akıyor yani. Gençlerin çatışması - fakir zengin çatışması - ve aile draması üzerinden gidiyor. Yani güzel.senaryo iyiyse ab de kesin 1. olur bu dzi gökçe bahadır ve erdal beşikçioğlu gibi AB grubunun iki ağır ismi var)
Gökçe Bahadır kim ya? Yine boş şişirmelere başladın. 😡senaryo iyiyse ab de kesin 1. olur bu dzi gökçe bahadır ve erdal beşikçioğlu gibi AB grubunun iki ağır ismi var)
ıyy sen perranına bak.ssGökçe Bahadır kim ya? Yine boş şişirmelere başladın. 😡
Gökçe Bahadır şu an piyasadaki kadın oyuncuları siler atar.Gökçe Bahadır kim ya? Yine boş şişirmelere başladın. 😡
Gökçe Bahadır şu an piyasadaki kadın oyuncuları siler atar.
Bölümün tamamını izledim ve birkaç yorum yapayım.
Öncelikle açılış güzeldi ki Cem Karaca'ya da bir selam çakılmış oldu çalınan şarkıyla. Karakterlere gelirsek sırıtan oyuncu yoktu bence hepsi de layığıyla oynamışlar. Öncelikle as başrol Tarık'a değinelim. Zaten Erdal Beşikçioğlu başarılı bir isim ve bu rolün de fazlasıyla hakkından gelmiş. Ben hem bir baba hem de bir koç olarak inandım o rolün sıcaklığına. Öğrencilerle olan etkileşimi öğretmen öğrenci ilişkisinden çok arkadaş ilişkisi üzerine kurulu olduğundan bu da bir artı, umarım bu ambiyans kaybedilmez.
Gökçe Bahadır yani Bahar öğretmene gelirsek ben zaten şahane buluyorum oyunculuğunu. Özellikle derste bizim Sihirli Annem'in Cem'ine iyi laf soktu.Edebiyat öğretmeni rolü de oldukça yakışmış ben beğendim ki Tarık ile direk aşık olmalarındansa didişmelerini tercih ederim bir süre.
Rojda Demirer yani Seçil de oldukça başarılıydı. Çocukların teyzeleri rolünde yakışmış bence o role. Hadi şimdilik çocuklar üzerinden bir hikayesi var ama ilerleyen zamanlarda çocukların da babayı isteyeceklerini hesaba katarak söylüyorum ki Seçil'e bir partner gelecektir.
Almila Ada yani Melis, Kırgın Çiçekler'de eh iştelik bir performans göstermişti ama burada üstüne bir şeyler katmış yani zengin kızı rolüne uymuş mu tam bilemiyorum aslında fakir rolü daha bir otururdu. Çünkü ses tonu hiç zengin züppe havasını vermiyor şu an
Hakan ise dizinin kilit noktalarından biri. Daha ilk bölümden sinyaller verildi zaten Melis ile bir şeyler yaşayacakları ama bu o kadar erken olmaz inşallah.Keza Tarık Hoca ile atışmaları da oldukça iyi. Arka Sıradakiler Oktay - Kemal Hoca ikilisini gördüm biraz.
Dizimizin miniği Zeynep'te oldukça başarılıydı. Özellikle dizinin başlarında ablası ile olan sözlü tartışmasında müziğin de etkisiyle sağlam bir sahne oldu. İlerleyen bölümlerde görünen o ki Zeynep'in babası ve teyzesi arasında kalma dramını izleyeceğiz.
Sadık - Fikret - Ömer - Ali dörtlüsü de bence rollerine yakışmışlar. Genelde 4'lü geziyorlar ama 5 iyi arkadaş onlar.Menemen sahnesi güzeldi.
Özgü Kaya yani Sibel'e biraz ayar oldum ben. İşte Almila Ada ile yer değiştirmesi gereken bu kız idi sanki. Yani fakir mahallede yaşamasına rağmen bu kadar burnu havada bir karakter ve konuşmaları da o tipteki birine hiç gitmemiş.
Son olarak Kıvanç iyi bir role sahipti ilk bölüm ama etkisi devam edecek bence bizim 5'li ile.
Sahnenin sonu öyle büyük bir heyecanla bitmedi aslında ama fragman güzel olduğundan 2.bölümü de bekliyorum. Kalbimdeki Deniz başlayana kadar olan kısmı TV'den kalanı netten izlerim.
Her rolü aynı oynuyor, kendine farklılık katamadı. Özüne ihanet edip Hayat Bilgisi'ni ekranda görmek istemiyorum dese de Hayat Bilgisi ve Yaprak Dökümü dışında uzun soluklu projesi olamadı.ıyy sen perranına bak.ss
Ben katılmıyorum bu düşüncene. Kayıp Şehir'de efsane bir karakter çıkarttı. Gelsin bakalım benim diyen Beren Saat, Tuba ya da x kişi o rolü kaldırabilir miydiHer rolü aynı oynuyor, kendine farklılık katamadı. Özüne ihanet edip Hayat Bilgisi'ni ekranda görmek istemiyorum dese de Hayat Bilgisi ve Yaprak Dökümü dışında uzun soluklu projesi olamadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?