Acun'un jüri üyesi zehirlendi

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
O Ses Türkiye'nin çekimlerinin ardından soluğu hastanede aldılar. İşte detaylar...
251120111816135089511_2.jpg

Akşam üzeri yemek yedikten sonra fenalaşan çift, 'O Ses Türkiye'nin çekimlerinin ardından hastaneye koştu. Çift, yardımcılarının desteği ile akşam 22:00 sularında hastaneye getirildi ve hemen tedavi altına alındı.

Gece boyunca serum verilen çiftten Mustafa Sandal kendini çabuk toparlayarak ayağa kalkarken, 6 aylık hamile olan eşi Emina Sandal için aynı durum geçerli olmadı. Gece saatler 03:00'ı gösterirken hastaneden ayrılan Mustafa Sandal'ın aksine eşi Emina Sandal, 1 gün daha kontrol altında tutulmak üzere hastanede kaldı. Doktoru çifte yedikleri bir şeyden ya da enfeksiyondan kaynaklı gastrointerid rahatsızlığı teşhisi koydu.

Türkiye'nin en önemli müzik adamlarından biri olan Mustafa Sandal hakkında "Acun'un jüri üyesi" diye bahsetmek son derece yanlış ve saygısızlıktır Mustafa Sandal'a karşı...

Tabii burada lafım sana değil @darksaal bu haberi hazırlayan kişiye :)

Türkiye'nin en önemli müzik adamlarından biri olan Mustafa Sandal hakkında "Acun'un jüri üyesi" diye bahsetmek son derece yanlış ve saygısızlıktır Mustafa Sandal'a karşı...

Tabii burada lafım sana değil @darksaal bu haberi hazırlayan kişiye :)

Adamlar işlerini yapıyorlar.İlgi çekmek ve merak uyandırmak için öyle bir başlık atmıştır.Kimseye saygısızlık ettikleri yok.

Adamlar işlerini yapıyorlar.İlgi çekmek ve merak uyandırmak için öyle bir başlık atmıştır.Kimseye saygısızlık ettikleri yok.

"Hangi ünlü şarkıcı zehirlenmiştir ?" falan yazsınlar yine ilgi çekerler, belki de daha çok ilgi çekerler ama bu şekilde ifade edilmesini saygısızlık olarak değerlendiririm ben...

"Hangi ünlü şarkıcı zehirlenmiştir ?" falan yazsınlar yine ilgi çekerler, belki de daha çok ilgi çekerler ama bu şekilde ifade edilmesini saygısızlık olarak değerlendiririm ben...

Sen çok yanlış bir yönden baktığın için öyle değerlendiriyorsun.

Mustafa Sandal'in saygisizlik olarak andigini hiç sanmiyorum.. Bu basligi haber yapan kisi merak uyandirmak için kullanmistir.