Acun'un Çok İstediği Program

papuleoo

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
11,282
Puanı
710
uploadfromtaptalk1417629460265.jpg

TV8'i yeni sahibi Acun Ilıcalı, Show TV'de yayınlanan 'Bu Tarz Benim' programına transfer teklifi götürdü.

Show TV'de ekrana gelen sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı jüri koltuğunda Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve İvana Sert'in oturduğu Bu Tarz Benim programının daha önce Show TV ile anlaşma yenilemediği haberleri çıkmıştı. Acun Ilıcalı programın aldığı yüksek reytingler nedeniyle elini çabuk tuttuğu ve hiçbir masraftan kaçınmadığı belirtildi.

acun isterse alır ama bu programın miladı dolmuştur havası söner kısa zamanda acun için yanlış hamle olur

Kendi kanalında hiçbir şey tutturamadı ne yapacak Acun da başka yapımlara sulanacak mecbur. :F

acun her konuştu zaman format format diyor. kendini format dehası sanıyor ama bi tane bu tarz benim gibi program yapamadı hepsi fos çıktı ... acunun hala show tv ye vefa borcu var ... bıraksın bu tarz benimin peşini .....

Bencede programın miladı dolacaktır yavaş yavaş insanları sıkar bkz: Bugün Ne Giysem gibi olur bence.
Almaması doğru olur. :)

bu tarz benim'in zamanı sayılı artık bence yanlış yapmış olur. aldığında yüksek reytinglerine devam etmeyecektir :)

Bence programı almaması Acun'un yararına olacaktır. Sebebi ise programın reytinglerinin yavaş yavaş düşeceğini düşünüyorum.

show bu programi birakmaz bence acunun verdigi parayi ciner veremiyosa zaten kapasin dukkani gitsin :d

program 2015 sezonuda showda hic bir kana gitmiyor boyle sacma haberleri kim sizdiriyo bilmiyom teklifler dogru ama caner erdem showda devam etmek istiyor

Yarışmanın yeni sezonu beklenen etkiyi yaratamayacak, belli. Bu yüzden boş yere almasını gerekli görmüyorum. Acun'a da, tv8'e de yazık olur bence. Yine de hayırlısı olsun, ne diyelim... :)