Acunsuz Show Tv Ne Yapar?

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Sina Koloğlu, televizyon dünyasına damgasını vuran Acun Ilıcalı'nın Show TV'den ayrılma kararını değerlendirdi.
SİNA KOLOĞLU / MİLLİYET CADDE

ACUN ILICALI İÇİN YENİ DÖNEM

Acun Ilıcalı
aslında bir yerde beklenen hareketi yaptı. Kanaldan alacağının büyük meblağlara ulaştığı yazılıyordu. Sanırım bu 100 bölümü çoktan aşmıştı. Show'la 'duygusal' bağından söz edildi. Bu sene sonunda Acun, anlaşılan biriken borcun kendisi için büyük bir sorun olacağını anladı. Ve almasının mümkün olmayan rakamlara ulaştığını sezdi. Bugüne kadar duyduğum Acun, kendi isminin garantisi olarak epey bir banka kredisi aldı. Yanında 110 kişi çalışıyor. Onların harcamaları artı yapım harcamaları ve kanal alacakları üst üste gelince belki de, bu kaçınılmaz oldu. Show TV cephesinde edindiğim izlenim 'Eğer giderse üzülürüz' diye yorumlanabilir.

Peki Acun'suz Show ne yapar? Yılda 110 bölümlük bir boşluk (Acun'un yıllık üretimi) nasıl doldurulur? İç yapımlara ağırlık verilecek anlaşılan. Yeni diziler mecburen gündeme gelecek. Hatta gündüz kuşağındaki bazı programların da akşama çekilmesi kısa vadede olabilir (Saba Tümer bile!) Show cephesinde, 'riskli bir döneme girmeye hazırlanın' alarmını galiba yarından itibaren verecek gibi görülüyor.

STAR'LA ÖN GÖRÜŞME TAMAM
Benim kulağıma gelen, görüştüğü yönünde. Yine kulağıma gelen, Show tarafınında hâlâ anlaşma zemini aradığı yolunda. Ama meblağın gerçekten bu işin altında kalkılabilecek seviyeyi aştığı konuşuluyor. Acun yeni bir sayfa açmayı bu sefer niyetli. Ama bu piyasa her türlü sürprize açık onu da belirteyim...
'Benim kulağıma gelen ilk ön görüşmenin olduğu ama Star ekibi ile haftaya buluşup durumun kesinlik kazanacağı yönünde.

Gittikten sonra da şöyle bir konu başlıgı bekliyorum :D > Açaydım kollarımı gitme diyeydim gitmeeee :D

Bence yine Show'da kalacak, ama giderse Show Tv büyük bir darbe yemiş olur, kolay kolay toparlanamaz. :)

Of ya... Show daha yeni toparladi kendisini. Ustelik odemelerinide yapti. Bunlar neyden bahsediyor bi turlu anlamiyorum.

show o boşluğu doldurur dizilerle merak etme dizi kolik güçlü diziler var mesela fatih tek yeter ve ustura kemal de var...

Bu seneki ödemeden değil, geçen sezonlardan alacağı var Acun'un...

Ya onlarida bu sene oderdi. Ya gercekten Acun sirf para icin 20 yillik manevi dostlugunumu bozacak Show v ile. Umarim sadece reklam icindir diyecegim fakat kose yazarlarida konu icinde oldugundan haber gercek ve Acun Show'dan gidiyor.

Ya onlarida bu sene oderdi. Ya gercekten Acun sirf para icin 20 yillik manevi dostlugunumu bozacak Show v ile. Umarim sadece reklam icindir diyecegim fakat kose yazarlarida konu icinde oldugundan haber gercek ve Acun Show'dan gidiyor.

Geçen sene de çok çıktı böyle haberler, o zamanda köşe yazarları yazdı, Star'a geçmesi kesin dediler, daha Star satılmamıştı ve Acun'a ayıracak gün sayısı da fazlaydı, İrfan Şahin'le arası çok iyi filan dediler, Doğan Grubu Acun'u aldı dediler... ama sonunda Acun yine Show'la anlaştı, tabi fiyatını biraz arttırdı.

Geçen sene bu transfer olmadıysa bu sene hiç olmaz kanımca, yeni Star'ın yayın politikası belli, üstelik çoğu günü de dolu, en azından yeni sezonun ilk 1-2 ayı devam eder projeleri, Acun'un programlarına ayıracak günü yok yani...

Geçen sene de çok çıktı böyle haberler, o zamanda köşe yazarları yazdı, Star'a geçmesi kesin dediler, daha Star satılmamıştı ve Acun'a ayıracak gün sayısı da fazlaydı, İrfan Şahin'le arası çok iyi filan dediler, Doğan Grubu Acun'u aldı dediler... ama sonunda Acun yine Show'la anlaştı, tabi fiyatını biraz arttırdı.

Geçen sene bu transfer olmadıysa bu sene hiç olmaz kanımca, yeni Star'ın yayın politikası belli, üstelik çoğu günü de dolu, en azından yeni sezonun ilk 1-2 ayı devam eder projeleri, Acun'un programlarına ayıracak günü yok yani...
Peki sence gider mi?

Show Tv, Acunsuz hiç bir şey yapamaz. :D Malesef gerçek bu... Fetih'le durumu iyi olabilir ama genel olarak düşüş yaşayacak Show Tv.

Eğer Star Tv Acun'u alırsa 2.liği geçtim direkt 1. kanal olur zaten. :) Muhteşem Yüzyıl ve Acun kafadan 1.likler hazır zaten.

Yalnız Show Tv yavaş yavaş Star Tv'ye taşınıyor. :d

Son düzenleme:
Show Tv, Acunsuz hiç bir şey yapamaz. :D Malesef gerçek bu... Fetih'le durumu iyi olabilir ama genel olarak düşüş yaşayacak Show Tv.

Eğer Star Tv Acunu alırsa 2.liği geçtim direkt 1. kanal olur zaten. :) Muhteşem Yüzyıl ve Acun kafadan 1.likler hazır zaten.

Yalnız Show Tv yavaş yavaş Star Tv'ye taşınıyor. :d

twitterda ciddi anlamda geyikler basladi :d

acun show tv'den ayrılmış ve star'a geçiyormuş haberi yalan, doğrusu şu;acun show tv'yi işten çıkarmış, star tv de acun'a geçecekmiş