Acun'dan Ocak Ayı İçin Bomba Gibi Bir Moda Programı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,060
Bu Tarz Benim'i TV8'e transfer etmek isteyen Acun, aynı zamanda Ocak ayı için yepyeni bir program hazırlıyor.

Daha önce İvana Sert'in Bu Tarz Benim'den ayrılacağını söylemiştik. Peki Ne Zaman? Neden Ayrılıyor?

İvana Sert dünya yıldızlarıyla aynı programda jüri koltuğuna oturacak. Bu Tarz Benim TV8'e geçtiği anda ve Acun'un yeni programı başladığı anda İvana Sert programdan ayrılacak. Çünkü, Acun'dan İvana Sert'e yeni programı için sürpriz teklif var.

Acun Ocak ayı için hazırlayacağı programda jüri üyesi olması için ilk olarak Adriana Lima'ya bölüm başına tamı tamına 550.000$ teklif etti. Adriana Lima ise proje'yi kabul etti.

Program'da 4 tane jüri üyesi olacak. İlk jüri üyesi Adriana Lima.

İkinci jüri üyesi ise Alessandra Ambrosio.

Üçüncü jüri üyesi Eda Taşpınar.

Ve Dördüncü jüri üyesi ise Bu Tarz Benim'den ayrılan İvana Sert olacak.

Belirtelim ki, Acun aynı zamanda Sarah Michelle Geller'e de teklif götürdü ancak teklif kibarca redd edildi. Eğer ikna edile bilirse o da Eda Taşpınar'ın yerine jüri koltuğunda oturacak.

5.jpg

Tutacağını sanmıyorum, hem iki moda programına ne gerek var ki durduk yere? Yine de hayırlısı olsun. Bakalım tutacak mı? :)

Acun fena para akıtıyor.😱 Umarım karşılığını alır ama fiyasko çıkacak gibi.:(

bu tarz benim tv 8 e geçmeyecek büyük ihtimal. ivanayı ayartmış gözüküyor acun ondan bugun haberturk acuna çakmış

Korkarım ki yeni moda programı sezonun Reaksiyon'dan sonra en büyük hayal kırıklığı olacak. Şimdiden geçmiş olsun..

Juriler muhtesem, var ya hele Sarah Michelle Geller'i cok begenirim insallah kabul eder.

Acun büyük oynuyor umarım hüsranla karşılaşmaz. :)