Acun'dan Demet Evgar'a Sert Çıkış!

Ice_Cool_23

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,349
Puanı
205
TV 8 ekranlarında yayınlanan jüri koltuğunda Acun Ulıcalı,Özgü Namal,Murat Boz ve Eser Yenenler'in yer aldığı programda kısa süreli bir gerginlik yaşandı!
Özgü Namal'ın yerine geçici bir süre oturan 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk dizisinin başrol oyuncusu Demet Evgar Diyarbakırdan yarışmaya katılan yarışmacılara ;Başarı kesinlikle alkışlarla doğru orantılı değildir,Halkın beğenmesi sizin başarılı olduğunuz anlamına gelmez.Size hayırlı bir hayır hediye ediyorum dedi!
Bunun üzerine Acun Ilıcalı'da ben Demet'e katılmıyorum,bence müzikte başarı müzikle doğru orantılıdır.Halkın beğenmesi büyük bir başarıdır.Buraya çıkan arkadaşlarımızın hepsi kendi dallarında ileriye gidiyorlar yanıtını verdi.
acun-1480194-465x309.jpg

Ee ne var bunda Demet doğru söylemiş orada herkes şakşakçılık yapıyor. Acun konuşmak için konuşmuş. :A

Acun da alkışlara aldanmayıp hayır demişti sanırım(b) O görüntüleri çıkarın ortaya :F

demet hiç yakışmıyor bu programa acun başka birini bulamamış mı yapacık ve yorum yapmayı bilmiyor
özgü namal ara verdiğinden beri reytingler dip yaptı

Demet kesinlikle doğru konuşmuş.:D Başarı ile alkış doğru orantılı olsa Türkiye'de 10 yıl Arka Sokaklar izlenmezdi.

Demet doğru konuşmuş, reyting için berbat performanslara "Evet." demeye gerek yok, ama Acun gerçekleri duyunca dayanamıyor işte... :)

Son düzenleme:
Dinlemedim ama demet doğru demiş, acun show mazemesini kaçırmamış. :)

Bazen çok abartıyorlar seyirciler, izleme gereği bile duymadım şuan. :)

Bence demet haklı.Bu arada neden özgü bir süreliğine gitti de demet geldi

Demet haklı.Geçtiğimiz senelerde Nurullah diye bir çocuk katılmıştı.Hatırlayanlar vardır.Seyircinin ve Acun'un hoşuna gitti diye 2.tura hatta yarı finale kadar çıkmıştı.Ama sahnede yaptığı şey kafasına göre dans etmekten başka birşey değildi.Adamı belki bütün salon alkışladı ama objektif olarak baktığında ortada bir başarı falan yok.

Uzun lafın kısası Acun çoğu yarışmacıya reyting için evet diyor.Bunu programı az çok izleyenler bilir.

Bu konuyla ilgili haklı haksız tartışması yapmamız doğru değil, sonuçta bu bir düşünce şekli. Bazı insanlar bu konuda Demet'e hak verebilir, bazıları da keza Acuna'a hak verebilir. Ama şu bir gerçek her başarı alkış oranıyla yani halkın sesiyle aynı orantıya sahip değil. :)

Demet daha dogru konuşmuş, Acun reytinglerin düşük gelmesinden dolayı psikolojisi bozulmuş. :(

Acun çöken reytinglerini böyle kurtarmaya çalışıyor zaar, gündeme gelme çabaları. :))))))))))