Acun'dan şok karar! Show TV ile yollarını ayırdı!

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
38,927
Puanı
1,060
Dev prodüksyonların yapımcısı Acun Ilıcalı, medyada yılın transfer bombasını patlatıyor.

d98_8671f.jpg

Survivor, O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz Türkiye, Yok Böyle Dans gibi yarışmaların yapmıcısı Acun Ilıcalı, uzun yıllardır çalışıtığı SHOW TV'yle yollarını ayırdı. 4 büyük kanal Acun'un peşine düştü

BÜYÜK BİR KANALLA GÖRÜŞTÜ

BUGÜNLERDE herkes <linkz id="linkz4"></linkz><linkz id="linkz3"></linkz><linkz id="linkz2"></linkz><linkz id="linkz1">futbol</linkz>alemindeki transferleri konuşurken yılın transfer bombası medyada patladı. Türk televizyonlarının dahi çocuğu Acun Ilıcalı mesleğe ilk başladığı 1996 yılından beri çalıştığı Show TV'den ayrıldı. Ilıcalı, geçtiğimz günlerde bir büyük kanalın yöneticileriyle yemek yedi.

ÇALIŞMA ARKADAŞLARINI DÜŞÜNDÜ

DİZİLERİN bile birkaç bölüm ücretini almadığı zaman kanal değiştirdiği televizyon aleminde Show TV'den 70-80 bölümlük alacağı buluduğunu bildiğim Acun Ilıcalı anlaşılan daha fazla dayanamadı. Acun'un, yüzlerce çalışanıyla büyük bir fabrikaya benzeyen Acun Medya'daki arkadaşlarını da düşünerek bu ayrılık kararını aldığı anlaşılıyor. Ayrılık kararının ardından atv, Kanal D, Fox ve Star ünlü yapımcının peşine düştü bile. (Habertürk)​

Acun Ilıcalı Show TV'den ayrıldı! Kanallar peşinde

Show TV'ye büyük şok! Acun Ilıcalı bırakıyor! Kanallar peşine düştü

Survivor, O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz Türkiye, Yok Böyle Dans gibi yarışmaların yapmıcısı Acun Ilıcalı, uzun yıllardır çalışıtığı SHOW TV'yle yollarını ayırdı.
Yılın bombasını iddiası Haber Türk Magazin yazarı Memet Güler'den geldi.
Survivor, O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz Türkiye, Yok Böyle Dans gibi yarışmaların yapmıcısı Acun Ilıcalı, uzun yıllardır çalışıtığı SHOW TV'yle yollarını ayırdı. 4 büyük kanal Acun'un peşine düştü. İşte Memet Güler'in köşesinden o bomba iddia...

BÜYÜK BİR KANALLA GÖRÜŞTÜ

Bugünlerde herkes futbol alemindeki transferleri konuşurken yılın transfer bombası medyada patladı. Türk televizyonlarının dahi çocuğu Acun Ilıcalı mesleğe ilk başladığı 1996 yılından beri çalıştığı Show TV'den ayrıldı.
Ilıcalı, geçtiğimz günlerde bir büyük kanalın yöneticileriyle yemek yedi. Ben bu buluşmayı ilk duyduğumda bir nezaket yemeğidir diye düşünmüştüm! Ama kazın ayağının öyle olmadığı anlaşıldı.

ÇALIŞMA ARKADAŞLARINI DÜŞÜNDÜ

Dizilerin bile birkaç bölüm ücretini almadığı zaman kanal değiştirdiği televizyon aleminde Show TV'den 70-80 bölümlük alacağı buluduğunu bildiğim Acun Ilıcalı anlaşılan daha fazla dayanamadı. Acun'un, yüzlerce çalışanıyla büyük bir fabrikaya benzeyen Acun Medya'daki arkadaşlarını da düşünerek bu ayrılık kararını aldığı anlaşılıyor. Ayrılık kararının ardından atv, Kanal D, Fox ve Star ünlü yapımcının peşine düştü bile.

star acunu kaparsa yasadi hafta sonu iki gün birinciligi hafta içi zaten iyi çarsamba yada acunu koyarsa 5 gün birinciligi elde eder tabi acun showu bırakamaz

kırays'a göre zaten herkes Star'a geçiyor. :d :d
Vadi'yi de Star'a geçirmişti. :d :d

kırays'a göre zaten herkes Star'a geçiyor. :d :d
Vadi'yi de Star'a geçirmişti. :d :d

puahhaha o da var doğru :D :D :D

- - - Ekleme - - -

Survivor'u star'ın tasarım harikası logosu altında düşünemiyorum bide arada dönüyor gerçekten çok yaratıcı :d

Zaten Star'ın logosunda hayır yok kendisinde nasıl izlensin ki :D

- - - Ekleme - - -

hem geçen yıl hep söylendi FOX acun'u istiyor ona istediği kadar para verecek diye. Hem Star'ın parası daha ezik unutma star halen daha 5.kanal puhahah :D FOX ise stardan bin kat daha süper ve kaliteli :D

Bu konu altında başka bi haber paylaşimi yapayım;

ACUN ILICALI HANGİ KANALA TRANSFER
23072012105331.jpg

Acun Ilıcalı'nın Show TV'den ayrılacağının konuşulduğu günlerde,

HT Magazin'den Memet Güler'in Acun Ilıcalı'nın Show TV'den ayrılma kararı aldığını yazmasının ardından televizyon dünyasında ünlü yapımcının hangi kanala transfer olacağı merak konusu oldu.
Ilıcalı, ayrılık kararını aldıktan sonra iki kanalla görüştü. Bu kanallar atv ve Star.
Ilıcalı atv yöneticileriyle yakınlığına rağmen transfer konusunda Star'a yakın duruyor. atv ve Star yönetimiyle görüşen Ilıcalı'nın Show TV'den ayrılması durumunda Star'a transfer olması bekleniyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
fox acunu alsın bende istanbul meydanında dolasip inegim diyecem :D

İster de , ister deme. beni ilgilendirmez. FOX acun'u alırsa alır. Almazsa bile FOX zaten böyle de güçlü sen merak etme. FOX , . Star programları 50.falan oluyorr :D

İster de , ister deme. beni ilgilendirmez. FOX acun'u alırsa alır. Almazsa bile FOX zaten böyle de güçlü sen merak etme. FOX , s Star programları 50.falan oluyorr :D

tabi benzemez kimse sana eyvah düsüyorum büyük risk

3 de

kamufulaj kime niyet kime kısmet varmısın yokmusunu ezdigi ap açık :D ilk 100e giremior bu foxun programlari

Ben sanmıyorum böyle bir ayrılığın olacağını. Belki Show TV ile anlaşmasında fiyat yükseltmek için böyle haberler çıkmasını sağlıyor olabilir.

Acun, Show TV'de bulduğu rahatlığı başka hiçbir kanalda bulamaz kolay kolay.

Konuyu 8'de açmiştim fakat şimdi onaylanmiş..Başka biriside konuyu 10'da açmiş onaylanmiş.2'sini birleştirin yada birine kilit vurabilirsiniz:)

Flaş!!! Rıdvan Dilmen, Acun Ilıcalı'yı Star'a mı Getiriyor?

en ayrılan Acun Ilıcalı'nın yeni kanalı Doğuş Grubu'nun satın aldığı Star mı?

Survivor, Yetenek Sizsiniz, O Ses Türkiye ve Yok Böyle Dans gibi yapımların tamamını Show TV için hazırlayan ve kanalın gelecekteki sahibi olacağı bile iddia edilen Acun Ilıcalı "milyon dolar" alacağının bulunduğu Show TV'den ayrılma kararı aldı
Show TV'den ayrılan Acun Ilıcalı'nın yeni kanalı Doğuş Grubu'nun satın aldığı Star mı?

Survivor, Yetenek Sizsiniz, O Ses Türkiye ve Yok Böyle Dans gibi yapımların tamamını Show TV için hazırlayan ve kanalın gelecekteki sahibi olacağı bile iddia edilen Acun Ilıcalı "milyon dolar" alacağının bulunduğu Show TV'den ayrılma kararı aldı.

Acun'un projeleriyle birlikte hangi kanala geçeceği henüz net olmamakla birlikte ATV, Star ve FOX'un takipte olduğunu söylemek mümkün. Ortaya atılan iddialara göreyse eli en güçlü olan kanal Doğuş Grubu'nun Star'ı.

Yeniden yapılanan Star'ın yeni sezona sansasyonel bir transferle girerek Acun Ilıcalı'nın bol reytingli yapımlarına göz diktiği öne sürülüyor. Hatta Star'ın yine Doğuş Grubu kanallarından NTV Spor'da yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen'i yakın arkadaşı Acun Ilıcalı'yı ikna etmek için aracı olarak kullandığı da iddialar arasında. .

Acun'un projeleriyle birlikte hangi kanala geçeceği henüz net olmamakla birlikte ATV, Star ve FOX'un takipte olduğunu söylemek mümkün. Ortaya atılan iddialara göreyse eli en güçlü olan kanal Doğuş Grubu'nun Star'ı.

Yeniden yapılanan Star'ın yeni sezona sansasyonel bir transferle girerek Acun Ilıcalı'nın bol reytingli yapımlarına göz diktiği öne sürülüyor. Hatta Star'ın yine Doğuş Grubu kanallarından NTV Spor'da yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen'i yakın arkadaşı Acun Ilıcalı'yı ikna etmek için aracı olarak kullandığı da iddialar arasında.