Acun'dan İki Yeni Proje

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,760
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, Güneri Civaoğlu'yla Şeffaf Oda'ya konuk olan Acun Ilıcalı yeni projelerini anlattı. Survivor ünlüler-ünsüzler ve The Voice adlı iki yarışmayla ekrana geleceğini belirten Ilıcalı, projelerini şöyle anlattı: "Survivor ünlüler ünsüzler olacak... Bir adada ünlüler bir adada ünsüzler olacak. Hem ünlüleri hayranlarla kaynaştırma hem o şartlarda ünlü ve ünsüzsün yaşam farkı bence çok etkili olacak. Bir de Survivor canlı yayın olacak. İlk defa bölye bir şey deniyoruz. Eylül'de de ses yarışması yapacağız "the voice". Jüri arkası dönük oturuyor sesi beğenirse koltuğu dönüyor. Yüzünü görmeden yarışmacı hakkında karar veriyor. Burada en önemli durumlardan biri de jüri de kendisiyle yarışıyor. Jüriler o sesleri kendi takımlarına almaya çalışacak. O yüzden dinleyip hangi sesin birinci olacağını tahmin etmemiz gerekiyor, ikimiz aynı anda basarsak bu sefer yarışmacı seçiyor hangi gruba gideceğini. Sesi güzel olup da fizikten kaybeden şarkıcılar için büyük bir fırsat olacak."

The voice projesini daha önce de dinlemiştim kendinden,vben açıkçası anlattığı kadarıyla hiç beğenmedim,başta etik olarak çok sakıncalı buldum,jürinin arkasını dönmesi,yarışmacıyı kale almaması bir saygısızlık bence,açıkçası böyle bir yarışmaya asla katılmam,fiziği önemli değil demeye getiriyorlarsa da başka bir konsept uygulanabilir,hoşuma gitmedi nedense,antipatik geldi,ayrıca popstarlardan daha ileri gidecek bir iş olduğunu sanmıyorum,tabi Acun Yetenek Sizsiniz'de yaptığı gibi inanılmaz sesler bulursa işin rengi değişir...

Survivor'ın canlı olması ilgi çekici,tabi canlı olacak olan sadece oyunlardır,yine uzun bir kısmı hafta boyu yapılan dedikodulara ayrılacaktır...

Yeni yarışmayı izlemek lazım. İzlemeden yorum yapmak doğru olmaz. Ama halkın ses yarışmalarına eskisi gibi ilgi göstermediğini söylemek mümkün.

Survivor'da elbette sadece oyunlar ve elemeler canlı yapılacaktır. Bu da yeterli bence. Eski sistem oldukça saçmaydı. Bir dizi gibi 3-4 ay önceden çekip sonra yayınlamak son derece saçma.

Ozan'ım bir dizi gibi 3-4 ay önceden çekmek demişsin ama malesef dizilerimiz bunu yapmıyor,yapamıyor,hem reyting nedeniyle ilerisini göremedikleri için hem paraları olmadığı için hem de istemedikleri için.,

Aslında Bir dizi bir yıl önceden bile çekilip hazırlanabilirhem böylece her bölüme bir hafta ayrılacağına,daha uzun süreler ayrılıp daha insani koşullarda çalışılabilir,kalite ciddi manada artar ama bunlar için öncelikle işine çok güvenen yapımcılar ve yapılan sözleşmeleri reyting nedneiyle bozmayacak kanallar olması lazım. Yine de ben bu sektörde olsaydım asla bu hafta çekip haftaya yayınlatalım tarzı çalışmazdım...

Elbette ülkemizdeki diziler bu şekilde çekilmiyor. Ama yurt dışında örnekleri çok.

Öyle olsa dediğin gibi kalite çok artar. Ama ülkemizde öyle bir durum olması çok çok zor.

Ben Hollanda'da yasiyorum ve orada The Voice yarisasi vardi, ve reytingler cok iyidi. Hollanda'da 16 milyon kisi var, ve onun reytingleri 3,7 milyon felandi, yani cok güzeldi ve cok ama cok basarali bir projeydi. Ama bu yarismalar hangi günlerde yayinlanir orasi merak konusu.. sizce?

Demek Acun'un Hollanda'dan getireceği çok iddialı proje buymuş.
Gün için daha çok erken. Gelecek sezon Show TV'nin yayınında neler olacağını görmemiz gerek.

Günü belli aslında ya cumartesi ya pazar...

canlı survivor iyiymiş de,mantık hatası var söylediklerinizde.neden sadece oyunlar?adada toplu 52 gün geçirip sonra geri dönüp medeni koşullarda mı yarışacaklar?öyleyse niye 52 gün sürünsünler?

Yani oyunlar adada canlı yapılacak. Adada yaşananlar da eş zamanlı olarak yayınlanacak. Doğal olarak canlı yayınlanmayacak, o hafta kaydedilen görüntüleri koyacaklar