Acun Show TV'den Ayrılmayacak!

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
38,927
Puanı
1,060
Dizifilm.com dünden beri süren 'Acun Ilıcalı Show Tv'den ayrılıyor mu?" tartışmasına son noktayı koyuyor...
Dün Habertürk gazetesinden Memet Güler 'Acun Show Tv'den ayrılacak' iddiasını ortaya atmış, sonra da medyada Acun'un bir takım Tv kanallarıyla görüştüğü
haberleri çıkmıştı. Ancak güvenilir bir kaynaktan aldığımız bilgiye göre Acun Ilıcalı en az 1 yıl daha Show Tv'de devam edecek.

O zaman ben de bir tane konu açayım. Güvenli bir kaynaktan aldığımız bilgiye göre Acun Fox'a geçiyor yazayım aynı şey. :D

Söylediğin doğru olabilir ama madem diğer haberlere inanmayacaz seninkine neden inanalım? Kesin kaynak olmadan Acun'un nerede olduğunu bilemeyiz malesef...

O zaman ben de bir tane konu açayım. Güvenli bir kaynaktan aldığımız bilgiye göre Acun Fox'a geçiyor yazayım aynı şey. :D

Söylediğin doğru olabilir ama madem diğer haberlere inanmayacaz seninkine neden inanalım? Kesin kaynak olmadan Acun'un nerede olduğunu bilemeyiz malesef...

Bana mı dedin tam cakamadım yorumu ? Kaynaklı haber yazdım sitenin adi yazıyor ve sitenin en cok hangi kanalla içli dışlı oldugunu herkes bariz ilmese bile bariz kendi içeriğiylede gösteriyor.Tanıtım videoları ekranda dönenene kadar hiçbir habere güvenmemek gerek o zaman :)

Acun'un Show TV'den ayrılma olasılığı bile bana çok ilginç geliyor. Acun Ilıcalı'nın Show TV'de yakaladığı rahatlığı hiçbir kanalda yakalayamayacağını söylemek lazım. :)

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
her sene acun showdan ayrilir :)))) ezberledik. adam showtvden fiyat artikmak icin uygulsdigi klasik taktik . son merve olayiyla acun iyice patladi zaten. inandiriciligi zayifladi reytingide dusuk zaten. yapacak ki bu taktikleri ekmek parasi

Son düzenleme:
Bıktırdı artık zaten Acun her sene aynı numara.Nereye gidiyorsa gitsin,umarım Show'dan gider. Acun'un düşüş yaşama zamanı geldi bu sene de insanlar Yetenek Sizsiniz'i reyting birincisi yapacaksa ben oturur kitap okurum tv izlemem.3 senedir her hafta aynı şey,Hülya Avşar ile yapay atışmalar hep aynı tip yarışmacılar beatbox,onuncu sınıf rap yapanlar,her bölümde bir iki deli vs...O Ses Türkiye zaten birinci çıkmıyordu reytinglerde,Yetenek de yüzde yüz bıktırır bu sene artık bir Survivor belki yine idare eder.Bunlara her sene milyonlarca dolar para saçacağıma bak Star ne güzel yeni format buldu Benzemez Kimse Sana diye Acun sunmayınca format tutmaz diye kural mı var? Bulur kanal bir iki format Acuna vereceği paraya da bir sürü güzel dizi çektirir ama aynı Acun numaraları gene kalacak Show'u parselleyecek.İnşallah gider bu sefer.

Bıktırdı artık zaten Acun her sene aynı numara.Nereye gidiyorsa gitsin,umarım Show'dan gider. Acun'un düşüş yaşama zamanı geldi bu sene de insanlar Yetenek Sizsiniz'i reyting birincisi yapacaksa ben oturur kitap okurum tv izlemem.3 senedir her hafta aynı şey,Hülya Avşar ile yapay atışmalar hep aynı tip yarışmacılar beatbox,onuncu sınıf rap yapanlar,her bölümde bir iki deli vs...O Ses Türkiye zaten birinci çıkmıyordu reytinglerde,Yetenek de yüzde yüz bıktırır bu sene artık bir Survivor belki yine idare eder.Bunlara her sene milyonlarca dolar para saçacağıma bak Star ne güzel yeni format buldu Benzemez Kimse Sana diye Acun sunmayınca format tutmaz diye kural mı var? Bulur kanal bir iki format Acuna vereceği paraya da bir sürü güzel dizi çektirir ama aynı Acun numaraları gene kalacak Show'u parselleyecek.İnşallah gider bu sefer.

Aynen katılıyorum bıktırdı ya :S