Acun, O Görüntülere Cevap Verdi

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
38,927
Puanı
1,060
Geçtiğimiz hafta dokunulmazlık oyunu sırasında birçok hatalara sebep olan montajdan dolayı gündemi meşgul etmişti. Acun İlicalı gundemi meşgul eden göruntu hakkında instagram hesabından yanıt verdi.

Survivor programında olaya açıklık getiren İlicali;"oyun sırasında birçok hatalar oluyor ve beklemek zorunda kalıyoruz.Bu hataları montaj sırasında fark eden seyircilerimiz bizlere soru olarak sordu..." diye açıklama getirdi.

İşte O Video

Baska bir muhabbet bu heralde ama neyse acun bu tekrar ceker o yeri ve koyar insanlari kandirmak cok zor degil hicbir sekilde acuna inanmiyorum ve güvenmiyorum

Biz @beyazsoy'la saatlerce acunun paylaştiği sahneyi değil, bunu tartiştik
adam bildiğin kekliyor
yatara orayı yuruyerek geliyor kendilerini çekmıyorlar

Tartişilan göruntu zaten benim attiğim resimdeki. Bu bambaşka bi görüntü. 1 hafta sonra gelen acıklama
ancak bunu bulabilmiş

hayır ya aynı görüntüyü tartışıyosunuz serkayla yattara nın görüntüsünü
konuşuyordunuz serkay kuru diye

Yaa sen de dumduz savunma şimdi
yattara yüzerek geçiyor acunun verdiği görüntüye bak kendisini çekiyor
@beyazsoy bile tartişmaya gelmiyor enteresan
Biz senle o görüntüyü kare kare tartıştık yok serkay ıslanmamış yok ışık hızında gemiş hepsine net cevabı verdim.. Tek Mehmet zafer olayında 5saniyelik görüntü kayıp O kadar o 5saniyelik görüntüyü de tahmin etmek zaferin pozisyonu ve benche bakarak Çözüyoruz

Bu neyin tartışması. Hala yahuu

Acunun verdiği görüntü bizim tartiştiğimiz göruntu değil diyorum. Tartiştiğimiz göruntuyu ıslandı etti dediğimiz göruntuyu yukardaki postta paylaştım.

Acunun verdiği görüntü bizim tartiştiğimiz göruntu değil diyorum. Tartiştiğimiz göruntuyu ıslandı etti dediğimiz göruntuyu yukardaki postta paylaştım.
Anladık o kadar da zaten bizim tartıştığımız görüntüyü vermenin mantığı yok ki.. Mehmet zafer görüntüsünün ham görüntüsününde problem var bu görüntü sanirim millet yattara neden geç başladıya takmış. Demek senin gibi binler var avcunun kafasını yiyen adam hangi birine yattissin))

Ya allah aşkına bak allah aşkına dedim yapma görüntü aynı görüntü acun bu görüntülere
cevap verdi yani serkay neden kuru neden öyle konuşmalar oldu acun cevap verdi
bekleme olmuş ve o esnadada serkayda kuruma olmuş işte

Acun önce tabi bana cevap versin

Mehmet Zafer göruntusundeki olay asılacunun tam bahanesi. Montaj hatası sen ki bunu savundu. Şimdi o görüntüye çekerek Yattara vs Serkay konusunu kaynatma. Yattara serkay konusunda kalalım acun bile bu konuyu daha önemli görmüş

Bak ben Allah adı veriyorum kuran kitap aşkına diyorum. Yattara benim attiğim gifte yürüyor suda. Acunun paylaştiği gifte kendilerini çekiyorlar. Nesi aynı da neyini çekti yapma Allah Kuran aşkına
(az sonra yeminlere başlarız
)

Binlerce itiraz geliyor adam bizim tartıştığımız konuda serkayin Görüntüler ortada adam ıslak bunu pas gecmistir.. Tek zaferin 5saniyeli görüntüsünü gösterecektir panoramaya katılacakmış yarın o zaman onları da gösterir)))

İnş izleme fırsatım olur. Eğer göstermezse acunun cekeceği var

yok yahu ne yemine başlıcaz bak yattara oyunda kural dışı hareket
yapmış acunun gösterdiği videoda bunu söylüyor

yok yahu ne yemine başlıcaz bak yattara oyunda kural dışı hareket
yapmış acunun gösterdiği videoda bunu söylüyor
Tamam acunun gösterdiğine bişey demiyorum. Bizim forumda tartiştiğümiz olay başka göruntuydu. Sanırım sen geçen hafta o oyun zamanınyoktun
neyse yarın acun panoramadaymış tanıtım yapmişlar adama özel

@beyazsoy senın nihalle kırılan rekor elden gidecek gibi acun bu akşam hep o tanıtımı gösterir