Acun Ilıcalı'nın Yeni Platformu EXXEN'in Kullanım Ücretleri Belli Oldu!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,517
Puanı
1,060
1602240205597-gazetemag.com-acun-exxen

Acun Ilıcalı'nın yeni platformu EXXEN'in kullanım ücretleri belli oldu!

1 Ocak'ta açılacak olan; iddialı dizilerin, reality show ve eğlence programlarının, yarışmaların, çocuk içerikleri ve belgesellerin yer alacağı ve bunların dışında birçok farklı projenin de yer alacağı platform EXXEN; ilk ay ücretsiz olacak, 2. ay ve devamında 7,99tl, yıllık peşin ödeme ile 5,99tl olacak.

Kaynak: Twitter/Fısıldayan Adam

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Bu asparagas bir haber büyük ihtimalle. Çünkü Acun Exxen'in reklamı ve reklamsız iki türlü fiyat seçeneği olacağını söyledi. Ayrıca 1 ay ücretsiz değil, 1 hafta ücretsiz olacak. Gazeteci Orkun Ün Acun Ilıcalı ile konuşup yaptığı haberde de fiyat konusunda şöyle bir yazı yazmış.
IMG_20201214_135235.jpg

• Beğendim
Reactions: STAR
Bu asparagas bir haber büyük ihtimalle. Çünkü Acun Exxen'in reklamı ve reklamsız iki türlü fiyat seçeneği olacağını söyledi. Ayrıca 1 ay ücretsiz değil, 1 hafta ücretsiz olacak. Gazeteci Orkun Ün Acun Ilıcalı ile konuşup yaptığı haberde de fiyat konusunda şöyle bir yazı yazmış. Ekli dosyayı görüntüle 96316
Yalan olduğunu sanmıyorum, yalansa da yalan olduğu ortaya çıkar ve konu kilitlenir.

Düşündüğümden çok daha aşağıda fiyat kesin üye olurum.

Eğer bu fiyatlar doğruysa Acun cidden bu işi anlamış. Bu fiyatlar çok rahat izletir kendini.

Bu fiyatlar doğruysa ki düşünceme göre doğru. Platforma kesin üye olurum. Hatta yıllık olunca daha da uyguna geliyor. En mantıklısı yıllık üye olmak.

İlk ay kullansam yeter bazı dizilere bakmak için 😅😅

Yıllık reklamsız 5.99*12 olacaksa çok iyi ama tabii içerik de önemli. Şu ana kadar Haluk Bilginer'in dizisi dışında izlemeye değer hiçbir şeyi yok. Bir de belki Burçin Terzioğlu'nun dizisi olabilir...

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Prime da 8 lira şuan,otomatiğe bağladım; bunuda alırız koyarız kenara..
Belirtilen rakamlar çok uygun.
Acun sürümden özellikle Öğrenci paketlerinde coşar gider.

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Bu fiyatlar doğruysa ki düşünceme göre doğru. Platforma kesin üye olurum. Hatta yıllık olunca daha da uyguna geliyor. En mantıklısı yıllık üye olmak.
Neleri izlemeyi düşünüyorsun?
------

Fiyatlar uygun bu fiyat politikası çok fazla kişinin üyelik yapmasını sağlayacak
Bence üye sayısı arttıkça Acun fiyatları da katlar, bu kadar ucuza gideceğini sanmam.

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
Neleri izlemeyi düşünüyorsun?
------

Bence üye sayısı arttıkça Acun fiyatları da katlar, bu kadar ucuza gideceğini sanmam.
Şeref Bey, belki Hükümsüz'e bakabilirim. Vahşi Şeyler, belki Zehirli Çiçekler, Pişti, belki Katarsis veya Enis Arıkan'ın programı, meraktan belki Sihirli Annem'in ilk bölümleri, pek izleyeceğimi zannetmesem de Öğrenci Evi, Dadı, Eziklerin Savaşı, Yaş 17 birde 140journos'un belgeselleri. Yani alırsam patamın hakkını sonuna kadar vereceğim. :A

• İlginç
Reactions: serhatt
Şeref Bey, belki Hükümsüz'e bakabilirim. Vahşi Şeyler, belki Zehirli Çiçekler, Pişti, belki Katarsis veya Enis Arıkan'ın programı, meraktan belki Sihirli Annem'in ilk bölümleri, pek izleyeceğimi zannetmesem de Öğrenci Evi, Dadı, Eziklerin Savaşı, Yaş 17 birde 140journos'un belgeselleri. Yani alırsam patamın hakkını sonuna kadar vereceğim. :A
Ooo epey proje varmış izleyeceğin, şaşırdım. .A

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl