Acun Ilıcalı'dan TV 8'e Flaş Transfer !

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,858
Puanı
1,060
MNG Holding bünyesinde uzun yıllardır yayın yapan TV8'i geçtiğimiz haftalarda Acun Ilıcalı'nın alması ile TV 8'de yaşanan gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor.

TV 8'de hitleşmiş programları tek tek final yaptıran Acun Ilıcalı yeni programların hazırlığına başladı bile 2014'te yeni sezonu açacak olan TV 8'den şok bir kulis iddiası geldi.

Ve bugün medyaya çıkan haberlere göre Acun Ilıcalı Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Alex'in peşinde olduğu haberi medya dünyasını sarstı.

Acun Ilıcalı'nın Alex'in peşine düştüğü ve Alex'e yeni sezonda yenilenen TV 8'de spor programı yaptırmak istediği kulisi gündeme oturdu.

7f570f0f94334967856fbbe79324be0f.jpeg

@xdragxx , @OzaN , @destere , @xemrexxx .

Son düzenleme:
Haber şaşırtıcı.😱

Alex becerebilir mi sunuculuğu baya soru işreti.Yeterli tükçesi varmıdır acaba damın.:

Sanmıyorum böyle bir şey gerçekleşeceğini. Muhtemelen Alex'i Türkiye'de bir şekilde görmek isteyenler Acun'dan bir beklenti içine girmişler ama boşuna. Alex spor programı yapacak kadar düşmez. O bir Alex çünkü. :X

Ben TV8'den bir Saba Tümer beklentisi içindeyim. Umarım Saba Tümer'i transfer ederlerde Hafta İçi Her Gece program yaptırırlar ve bizde keyifle izleriz. :oley:

Sanmıyorum böyle bir şey gerçekleşeceğini. Muhtemelen Alex'i Türkiye'de bir şekilde görmek isteyenler Acun'dan bir beklenti içine girmişler ama boşuna. Alex spor programı yapacak kadar düşmez. O bir Alex çünkü. :X

Ben TV8'den bir Saba Tümer beklentisi içindeyim. Umarım Saba Tümer'i transfer ederlerde Hafta İçi Her Gece program yaptırırlar ve bizde keyifle izleriz. :oley:
Saba Tümer ile görüşmüş zaten gündüz kuşağı için olumlu bakmış. :) Diyorlar. :F

Alex futbolu bırakırsa olabilir. :) Araları çok iyi. :)

Gündüz kuşağında istemiyorum ya Saba'yı artık. Önceden saatlerim uygundu, izleyebiliyordum çoğu zaman ama artık geceleri müsaitim. Gece olsun lütfen! :(
Acun'un zaten 4 saat programı oluyor Esra yazık değil mi kadına gece yarısı program yaptırıyorsun. :D :D

Acun'un zaten 4 saat programı oluyor Esra yazık değil mi kadına gece yarısı program yaptırıyorsun. :D :D
Hem gündüz kuşağında yapacağını yaptı zaten Saba Tümer. Artık gece olsun. :T:

Gündüz kuşağı için Burcu Esmersoy'u transfer etsin kanalına ki edecek gibi de görünüyor. Onun dışında Kenan Erçetingöz'ü de alabilir kanala. Bekliyorum bu tarz haberleri TV8'den. :X

Alex futbolu bıraksa bile futbolun içinde kalacaktır. Spor yorumculuğu yapacağına ihtimal vermiyorum.

Hem gündüz kuşağında yapacağını yaptı zaten Saba Tümer. Artık gece olsun. :T:

Gündüz kuşağı için Burcu Esmersoy'u transfer etsin kanalına ki edecek gibi de görünüyor. Onun dışında Kenan Erçetingöz'ü de alabilir kanala. Bekliyorum bu tarz haberleri TV8'den. :X
Ne Burcu ne Kenan gündüz kuşağında Saba'nın S'si etmez hem içerik kalite anlamında hemde Reyting anlamında. :) Bence. :X

Ben Acun olsam gündüz ilk işim Saba olurdu. :D :D

Ne Burcu ne Kenan gündüz kuşağında Saba'nın S'si etmez hem içerik kalite anlamında hemde Reyting anlamında. :) Bence. :X

Ben Acun olsam gündüz ilk işim Saba olurdu. :D :D
Haklısın ama Saba gece daha başarılıyken gündüze atmak haksızlık olur. Bende zaten çok kaliteli programlar yapıyor manasında gecede görmek istediğimi dile getirdim zaten. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy