Yaşıyoz zaten hırpocu seni biz sizin gibi değişik davranmıyoruz @beyazsoy'un avukatımısınAnı yaşayın o zaman.Satış falan yok hala Turabi'ciyim Beyazsoy hala tarafsız.
Başka neden destekliyeyim.
Yaşıyoz zaten hırpocu seni biz sizin gibi değişik davranmıyoruz @beyazsoy'un avukatımısınAnı yaşayın o zaman.Satış falan yok hala Turabi'ciyim Beyazsoy hala tarafsız.
Başka neden destekliyeyim.
Yaşıyoz zaten hırpocu seni biz sizin gibi değişik davranmıyoruz @beyazsoy'un avukatımısın
Aman ne yapıyorsan yap pis HırbocuDeğişik davranmak yok. Turabi ve Hilmicem'e tam destek full destek. Sahra oyun kazansa onuda desteklerdim ama oyun kazanamıyor o nedenle gözümden düştü. Sero'cuğuma desteğim tam. Aydın'a biraz sempati duydum ama hala sevmiyorum. Anıl'ın bayık konuşmaları hala ititci, Begüm hala güçsüz Nadya hala sempatik....
Beyazsoy şuan ittifakım sayılır o nedenle panpamıza laf atanın karşısındayız yine.
Aman ne yapıyorsan yap pis Hırbocu
Hakan'ın kesin olarak dokunulmazlık sembolünü alması lazım. Yoksa Sero ile sms'e çıkma ihtimali var. ss@Bully aga görüyonmu Acun son noktayı koymuş. Hakan'ı eliyecek Anıl kafaya koymuş.
@sokak sanati tam bir Turabi delisi.
Hakan'ı seviyorum inşallah elenmez.Hakan'ın kesin olarak dokunulmazlık sembolünü alması lazım. Yoksa Sero ile sms'e çıkma ihtimali var. ss
Aynen bende öyle düşünmüyorum.Hakan kolay kolay gitmez abartmayin.
Belki sms'de yükselir belli olmaz bu işler ama çok antipatik görünüyor ve dedikodu yapıp ortalığı karıştırıyor bilmedim.Hakan'ın kesin olarak dokunulmazlık sembolünü alması lazım. Yoksa Sero ile sms'e çıkma ihtimali var. ss
Hakan'ı sevmeyen utansın.Hakan'ı seviyorum inşallah elenmez.
Doğukan'a ilk girdiğinde sempatim vardı ama sonra uzaklaştım ondan Hakan ve tayfasının lafından çıkmıyoru hayal kırıklığı.Biz yolumuzu bulduk. Sizin ber taraf olmanızı bekliyoruz.7. olan Doğukan'ı destekliyordun dimi sen.
Doğukan'a ilk girdiğinde sempatim vardı ama sonra uzaklaştım ondan Hakan ve tayfasının lafından çıkmıyoru hayal kırıklığı.
Dedikodu yapmayan mı var aga Hasan bile yapıyor.Belki sms'de yükselir belli olmaz bu işler ama çok antipatik görünüyor ve dedikodu yapıp ortalığı karıştırıyor bilmedim.
Hasan dedikodu yapmıyor aga ya Hakan'ın durumu farklı herkes görüyor ortalığı karıştırmaya çalışıyor ya adada deavmlı konuşuyor diğer gruba göstercez onu yapcaz bunu yapcaz vesaire vesaire yani anlatabildinmiDedikodu yapmayan mı var aga Hasan bile yapıyor.
Aynen Hasan dedikodu yapmıyor, seviyorum onuda.Hasan dedikodu yapmıyor aga ya Hakan'ın durumu farklı herkes görüyor ortalığı karıştırmaya çalışıyor ya adada deavmlı konuşuyor diğer gruba göstercez onu yapcaz bunu yapcaz vesaire vesaire yani anlatabildinmi
Hasan dedikodu yapmıyor aga ya Hakan'ın durumu farklı herkes görüyor ortalığı karıştırmaya çalışıyor ya adada deavmlı konuşuyor diğer gruba göstercez onu yapcaz bunu yapcaz vesaire vesaire yani anlatabildinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?