Acun Ilıcalı'dan Flaş Açıklamalar! Anıl Adadan Ayrılıyor mu?

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,899
Puanı
1,051

Survivor'ın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı Sakatlan oyuncunun tedavi sürecinin uzaması halinde otomatik olarak yarışmaya devam etmemesi çin kural yok mu? Örneğin Anıl şu anda yarışmıyor sorusuna Anıl'ın doktorunun Survivor'ın sonuna kadar yarışamaz deseydi otomatik elenmesi gerekecekti, Anıl'ın doktoru 1 hafta içerisinde kısmen 2 hafta içerisinde ise tamamen oynayabileceğini söyledi, unutmayın ki finale kadar en az 7-8 haftası olacak ve buradan sonra takdirin seyircide olması gayet adil görünüyor dedi.

Ilıcalı, Küfürlü konuşmanın, diskalifiye olmasa da, bir yaptırımı olmalı sorusuna küfüre kesinlikle karşı olduğunu hiçbir şekilde küfür edilmemesinden yana olduğunu söyledi.Acun Ilıcalı, ben her zaman söylüyorum, bu kadar zor şartlarda ani bir sözel tepkinin ciddi bir yaptırımı olamaz, ancak ısrarı olması halinde mutlaka müdahale edilmeli, keşke herkes sinirlerine her zaman hakim olsa ama sinirlerine hakim olamayan yarışmacı da seyirciler tarafından değerlendirebilmeli dedi.

Acun Ilıcalı, Ünlüler Kazandığında daha coşkulu anons ettiğinizi ve tebrik ettiğini gözlemliyoruz. Doğru Mudur? sorusuna bu kesinlikle doğru değil, o anki yarışma rekabetiyle orantılı olarak ben de heyecanlanabiliyorum, ancak Survivor'ın hiçbir anında Ünlüler veya Gönüllüler ayrımı yapmadım dedi.

bu haftada oynamaz riske etmesinde zaten haftaya kesin dönüş yapar.

Baya iyi açıklamalar yapmış, Anıl'ın adada kalması Ünlüler adına iyi gelişme.

Anıl'ın oyunlara dönmesi iyi. Hakan'ın hesabını kesmek kolaylaşır. Bireysel oyunlarla başlayıp yavaş yavaş parkurlarda oynar ve bu sorunda ortadan kalkar. Bu hafta bireyselde kesin oynamalı bence.

Neyse geçmiş olsun Anıl'a

@sokak sanati Anıl'cımı oldun la sen

Ciddi bir sakatlık geçerdi geçmiş olsun kısa zamanda toparlar umarım zaten yarışamazsa oyunlarda Acun tutmazdı orda Anıl'ı boş yere

Anıl yatarak Survivor'ın kazananı olsun [emoji1]

Hakan'ı gönderene kadar destekliyorum ben Anıl'ı.
@ABAY_06 Sonra ANıl ile Aydın'a saldırıya devam.

Anıl'ın adada kalması ve Türk seyircisinin aaa bu sakat acıyalım tarzında ergenlik yapması çok boş işler bence.

İddalı geldiği doğru ama oynadığı vakitte hiçbir başarısı yoktu hani, haksızlık ama yapacak birşey yok.

Sakat olduğu halde smste 1.oluyorsa yarıscagi zamanda sms ler de hep 1.olur bundan sonra

Birde Anıl artık yarışacagi için Turabi ve Hilmi korksun

Turabici olan her şey olur. Buna mı şaşırdın.

Espri yapmasak.ss Birde sen ünlüleri destekliyorsun. O 500yüzlerini görmemize rağmen.

Artık hiçbirşeye şaşırmıyorum @beyazsoy'un u dönüşünden sonra

Sende hırbon gibi rakipleri düşman olarak görüyon mantelite aynı

Turabi'yi korumak boynumuzun borcu. Beyazsoy sadece Hasan'ın o kasılmalarından rahatsız olmuş bir çok insan gibi Turabi'yi destekliyor bende mesela Aydın'cıyım şuan ünlüler içinde çünkü Hakan'ı sevmiyorum. Normal bunlar.

Herşey birbirine karışmış yahu kimin kimi sevip düşman olduğu belli değil

Anıl'ın tekrar dönmesi ünlüleri daha da güçlendirecek.