İnş. o dediğin düşüşü yaşar paragöz EsraATV - Fox farkı yok ama TV8 farklı, BTB gibi düşüş yaşaması muhtemel. Kaybeden Esra oldu.
İnş. o dediğin düşüşü yaşar paragöz EsraATV - Fox farkı yok ama TV8 farklı, BTB gibi düşüş yaşaması muhtemel. Kaybeden Esra oldu.
Şimdi 1 kuruş deyip küçümsemeyelim ne zamandan beri trilyonlar 1 kuruş oldu. 😱 Şahsen ben de Esra'nın yerinde olsam transfer olurdum her ne kadar düşeceğimi bilsem de.İnş. o dediğin düşüşü yaşar paragöz Esrahangisi bir kuruş fazla verse hop o tarafta Atv'yi de böyle satmıştı
Ne yani değer mi 1 trilyona kanalı satmayaŞimdi 1 kuruş deyip küçümsemeyelim ne zamandan beri trilyonlar 1 kuruş oldu. 😱 Şahsen ben de Esra'nın yerinde olsam transfer olurdum her ne kadar düşeceğimi bilsem de.
1 değil 5 trilyon diyor.Ne yani değer mi 1 trilyona kanalı satmaya
Var var bu Esra'nı kanında var, ne biliyorsun belki bu durum Acun'un gıcığına gitmiştir BTB gibi belki Esra'nın programını da batırmak için almıştır
Bak Asil dizi Karagül ne kadar yüksek ücretler teklif edildiyse de kanalında durdu
(Umarım ben bu mesajı yazdıktan sonra Karagül transfer olmaz)
Fox fani değilim ben bir kere1 değil 5 trilyon diyor.BTB'nin yapımcıları Show TV'nin 20 yıllık yöneticileri oldukları halde 2, 3 trilyonu görünce Acun'a gittiler Esra niye Fox'ta kalsın 2 yıllık geçmişi var alt tarafı herkes senin gibi Fox fanı değil.Star çok istiyordu bakarsın alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?