Acun Ilıcalı'dan Bomba Transfer!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059

Medya patronu Acun Ilıcalı tv8'e ünlü isimleri transfer etmeyi tüm hızıyla sürdürüyor.

Son olarak 'Bu Tarz Benim' programını kendi televizyon kanalına transfer eden Acun Ilıcalı'nın son transferi, ekranların en ünlü isimlerinden Esra Erol oldu. Halen Fox TV'de 'Esra Erol'la' programını sunan Esra Erol'un yeni sezonda tv8'de program yapacağı öğrenildi.

Bu transfer sonucu Acun Ilıcalı sözleşme feshi olarak, 'Esra Erol'la' programının yapım şirketi Artı Film ve Fox TV'ye 5 milyon TL tazminat ödeyecek.

Oha yok artık.

Esra Erol çok güzel program, hangi kanalda olursa olsun izlerim.

İşte Benim Stilim'e ne olacak? Milyonlar çöpe gitti.

Esra hata etmiş Fox'tan gidilir mi.

Esra Erol, tv8'e başka bir program yapabilir. Yani evlilik programından kurtulmuş oluyoruz.

Esra Erol evlilik programından vazgeçmemeli. Zaten TV8'e geçerek hata etmiş. Sonuçta kanalın tutmuş bir işi yok doğru düzgün.

İnşallah bomba Acun'un elinde patlamaz.

Acun bu bomba yerine patlamayan şeyler transfer etse keşke yoksa elinde patlıyor bu şeyler))) transfer edipte tutturduğu ilerletigi bir sey var mi acaba))

Kanalın gündüz kuşağı için iyi bir hamle olmuş.

esra nın etkisiyle ondan önceki ve sonraki programlar da artış yaşayabilir

İyi transfer TV8 için yüksek bir ücret ödemiş Acun evlilik programı yapıcaktır Evlilik programı dışında birşey yaparsa hüsran olur.

Hayirli olsun, Iste benim Stilim bitecek mi aceba

iş yapacağını sanmıyorum acun yanlış transferler yapıyor

Eyvah! Şimdi Fox Tv Esra Erol'un yerine,nasıl bir sonu gelmeyen günlük dizi koyacak acaba ?

İşte Benim Stilim TV8'e geçince büyük düşüş yaşamıştı. Zaten 2. sezonda düşüş bekleniyordu ama Show TV'de olsa 2. sezonda TV8'dekinden çok daha iyi reytingler alabilirdi diye düşünüyorum.

Esra Erol'la da FOX'a göre gözle görülür düşüş yaşar bence.

Bugün en çok bu haberim okunmuş, bundan sonra başlıkları abartılı koymalıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...