Acun Ilıcalı'dan 2019 Değerlendirmesi! "İkinci Yarı Maçı 3-3'e Getirdik!"

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,746
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
TV8 & Acun Medya çalışanları yeni yılı bir parti ile kutladı.

'O Ses Türkiye'nin jürileri Seda Sayan, Hadise, Murat Boz; 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinin başrol oyuncuları Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un yanı sıra Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu, Cengiz Semercioğlu, Ahmet Kural, Murat Cemcir, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Bensu Soaral, Mustafa Ceceli gibi ünlü isimlern katıldığı parti DasDas'ta düzenlendi.

Davetliler Tarık Sezer orkestrasının canlı performansı ve en sevilen şarkılar eşliğinde yeni yılın gelişini kutlayıp, gönüllerince eğlendiler.

Parti sonrası ise kanal sahibi Acun Ilıcalı, "TV dünyası olarak 2019'da ilk yarı 3-0 mağlubuz. İkinci yarı biz 3-3-e getirdik. 2019'u berabere bitiriyoruz. Eylülden sonra hem ekonomi canlandı, hem de bizim programlar iyi gitti. 2019 benim için mesleki açıdan çok iyi geçti. Sağlıklı bir yıl geçirdik çocuklarımla..." açıklamasında bulundu.

Kaynak : tv100 (Magazin Hattı)

Reactions: cookies
Acun, program yaparak alternatif oluşturman güzel bir şey. Ama sen bunu tadını kaçırıyorsun. Program dediğin haftada 2 bilemedin 3 gün yayınlanır. Sen bir program tutuyor, bunu 5-6 gün yayınlıyorsun ve izleyici işten soğuyor. Bunun en güzel örneğini, bir zamanlar dizilerin korkulu rüyası olan Survivor'ın geçen sezonunda gördük.

Yav he he. Kendini mi kandırıyor bu adam? Survivor'ın bu sene çöktüğünü görmesi güzel ama diğer yapımları ne durumda? Masterchefe çok güvenmesin 1-2 seneye onun da suyunu çıkaracak. Haftada 5-6 gün bir yarışma mı olur? Bu sene izledim ama haftada 5 gün olunca direk bıraktım. Her şeyin bir sınırı var ayrıca kanalının hisselerini çoğu gruba sattı öyle Tv8yüzde de yüz onun değil.

Birde ekonomi filan toparlanmış mış.. Ben Acunun geleceğini öyle parlak görmüyorum açıkçası.

Reactions: alperuz
Şimdi hep eleştri okudum ama ratingleride hepiniz görüp,inceliyorsunuz...Haftada 3 4 5 günde olsa ilk 5 e sokuyor yarışmalarını.....O Ses zaten hep ilk 3de... İnsanlarında başına silah dayamıyorlar izleyin diye... ama insanlarda bazen sıkılıyor dizilerden... netice eğlencede,yarışmada lazım...survivor geçen sene fiyaskoydu evet,oda farkında ama gene başlıyacak gene ilk 5 de devam edecek.... yani o yüzden ben eleştirleri çok haklı bulmuyorum. kendi adıma sadece 1 yerli dizi izliyorum ama masterchef yada survivır izleyen biriyim...kurgu olduğunu bilsende anlamsızca kaptırıyorsun beynini... belkide günün yığınla tasasını anlık rafa koyuyorsun.. hep eşeltirirle acunu insanları uyutuyor diyr ama insanlar demek ki uyumakda iztiyor arada.

Boş konusmus her zaman ki gibi.