Acun Ilıcalı ve Adriana Lima Aşk Mı Yaşıyor?

@Çiğdem- Bu adamin bide genç bi kadindan çocuğu var ama karısı hala evli pata icin evli kaliyor kadin

ezelden beri cevabı bilinemeyen 2 sorudan birine cevap bulmamızı sağlayacaktır
alper tunga öldü mü hiç bilemeyeceğiz ama ıssız acun kaldı mı bunu öğreneceğiz. kalmaz inşallah

Bu haber cemaatin uyduruk sözcü ozentili magazin gazetesinde yapilan uyduruk haber . herşeye böyle inanmayın yahuu hadi Acun yaptı adrinaya dünyadan talip yok yani öyle mi)))

Malum acun c.b te yakin amcası eski akpli milletvekili cemaatin gazetesi de yazmada ayıp)))

Bence Adrianan Lima tutar, haftanın 3 günün yayınlar Acun.

@Çiğdem- Bu adamin bide genç bi kadindan çocuğu var ama karısı hala evli pata icin evli kaliyor kadin
en sevmediğim adamların başında geliyor bu galiba bu yıl bizim görelemize gelmişti yaz ayında ama ben gidip bakmadım geldimi gelmedimi hiç umrumda değil dedim yanı

en sevmediğim adamların başında geliyor bu galiba bu yıl bizim görelemize gelmişti yaz ayında ama ben gidip bakmadım geldimi gelmedimi hiç umrumda değil dedim yanı
Bu adamın çok parası var Çiğdem , ümidini kaybetme bence [emoji568] [emoji593] [emoji582] [emoji561] [emoji544]

Ağzım açık kaldı.. Tek yorumum: 😱😱😱😱

oha for 😱😱😱

Bariz yalan haber bence.

Lakin Acun diyince orada bir duracan tabii gerçek olma ihtimali de yok değil.

Haberin doğru olduğuna inanmıyorum fakat her haber sitesinde yazmışlar...

Sabahtan yazdım bunu yazan cemaatin dedikoducu magazin gazetesi inanmayın yahuu Adriana lima kafayı mi yedi acuna bakacak ayrıca ne ara girişecekler ya))) buna insana arkadaslar her habere inanır artik)))

Adriana Lima, son günlerde herkesin dilinde olan Acun Ilıcalı ile ilişkisi olduğuna ilişkin iddiaları yalanladı.

Adriana Lima'nın Acun Ilıcalı'yla ilişkisi olduğuna dair dedikodular son günlerde herkesin dilindeydi. Adriana Lima, Hürriyet'ten Sibel Arna'nın sorusuna verdiği yanıtta Acun Ilıcalı ile ilgili dedikodulara açıklık getirdi.

Güzel manken, "Türkiye'de yakında Acun Ilıcalı ile evleneceğiniz konuşuluyor. Gelinimiz olacak mısın?" sorusuna şu şekilde yanıt verdi;

"ACUN'LA SADECE ARKADAŞIZ"

"İlk ve son kez cevap vereceğim. Ben Acun'la birlikte değilim. Hiç çıkmadık, buluşmadık, özel hiçbir şey yaşamadım, beraber olmadım. Evlilik dedikoduları koca bir yalan, çok aptalca. Acun benim sadece arkadaşım."