Acun Ilıcalı ve Adriana Lima Aşk Mı Yaşıyor?

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
150,021
Puanı
1,061
Geçtiğimiz yıl NBA'in ünlü basketbolcularından Marco Jaric ile ayrılan Adriana Lima'nın Acun Ilıcalı ile aşk yaşadığı iddaa edildi.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre sık sık Türkiye'ye gelen Adriana Lima ile Acun arasındaki dostluk aşka dönüştü. Acun Ilıcalı'nın bu ilişki için eşi Zeynep Ilıcalı'dan ayrılacağı ve boşanma protokolü gereği 50 milyon lira vereceği konuşuluyor.
fft81_mf2750204.Jpeg

@destere @Forumdash @sürgünüm @OzaN @Bully @Çiğdem- @Nisa @cookies @denizz19 @BesaleT @mrt-06 @yatutarsa

Vallahi helal olsun. Laf falan atmayın helal olsun diyin sadece. :D

ıyyyyyy ben para için bile dönüp bakmazdım o tipsiz suratsız acuna :F:F:F

@Çiğdem- görüyon mu kız adriana lima için 50 milyon liradan vazgeçiyor adam senin için @destere bile 1 kuruşş vermez :F
adlian limanında neden bu suratsıza baktığı bellı oldu yanı cnm para bukadar değerli olmamalı bence cansu derenin fikret ormanla aşk yaşaması nekadar şeyyse buda aynen öyle ayoll bu kadınlarda nasıl mide var ben anlamıyorum bir kadın olarak gerçekten para için bile çekmem ben bunları :F:F:F

adlian limanında neden bu suratsıza baktığı bellı oldu yanı cnm para bukadar değerli olmamalı bence cansu derenin fikret ormanla aşk yaşaması nekadar şeyyse buda aynen öyle ayoll bu kadınlarda nasıl mide var ben anlamıyorum bir kadın olarak gerçekten para için bile çekmem ben bunları :F:F:F
ayol sen aşktan ne anlarsın :F
Türk Erkeği@TurkErkegin 51 dk.51 dakika önce
Acun'un Adriana Lima'yı götürmesi UEFA kupasından sonra Türkiye'nin uluslararası arenadaki en büyük başarısıdır.

Ne de olsa Fenerbahçeli. :D Acın Fener'e başkan olsun başkanın hanımı Adriana Lima olaya bak. :D

16 sene önce muhabirlik yapıp geceleri dediğine göre kanallarda yatan adam şimdi Adriana Lima ile birlikte vay be. :D

Vereceği para bana göre çok fazla çüşş derim :D

Ama Acuna göre çerez parası :A

Gerçi Adriana için değerdi :A

Böylelikle Adriana'nın gözlerinde ileri derecede hipermetropluk olduğunu öğrenmiş olduk. :A