Acun Ilıcalı, Survivor'da Sansür Mü Uyguladı! Şok Sözler!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,408
Puanı
910
'Survivor Ünlüler-Gönüllüler 2' yarışmasında Mustafa Topaloğlu ile kavga edince dikkatleri üzerine çekti Merve Büyüksaraç.
HT Magazin'e konuşan Büyükşaraç, Mustafa Topaloğlu'nun huzuru bozan kişi olduğunu söyledi ve onunla yaşadıkları tartışmanın yayınlanmadığını belirtti. Bu sözler "Acun Ilıcalı'nın sansür mü uyguladı?" sorusunu akla getirdi.
İşte Merve Büyüksaraç'ın o sözleri:
Mustafa Topaloğluyla neden anlaşamadınız?
Onunla fikir ayrılığı yaşamam çok normal. O bana hakaret etti. Ben sustum. Hatta kavganın sonucunda bana çok hakaret ettiği için Nihat beni korudu ama bunların hiçbiri yayınlanmamış.
Neden yayınlanmadı?
Bilmiyorum, şoke oldum. Sonuçta büyük bir medya şirketi Acun Medya. Ben oraya giderken bu insanl arın doğru düzgün iş yapıp, adaletli davranacaklarını düşünmüştüm. Acun Medya'ya kırgınım. 25 dakikalık kavganın 3 dakikasını yayınlamışIar. Benim annem ve babam ODTÜ mezunu, ben oradaki tek üniversite mezunuydum. Hayatım boyunca kimseye saygısızlık yapmadım ama bir anda Türkiye'de saygısız biri oldum. Şimdi çıkarıp kavganın tamamını yayınlarlarsa kimin saygılı, kimin saygısız olduğu ortaya çıkar.

mervebuyuksaracmustafatopal.jpg

öyle bişey varsa kız haklıdır acun mustafa topaloğlunu harcamamak için yapmamış

ordakı tek unıversıte mezunuymus :))) demek kı unıversıte mezunlarını ozelıkle anne ve babasının odtu mezunuysa bunları survıvora almayacan :)))))

hala reytingi iyi gçen hafta en yükseğinden birini aldı pazaretesi:D

gecen hafta anıl elenıyordu. ılk basta survıvorda hasanı nıhatı kım tanıyordu. onlar tanınına kadar mustafa ortamı ısıttı ıste. artık gorevı bıtınce acun yolladı. sankı cevher mustafadan cokoyun kazanıyor

Forum İstatistikleri

Konular
176,179
Üyeler
8,558
Son Üye
esdil21