Acun Ilıcalı, Star TV'de Büyük İş Yapar!

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Bu iddia Sabah gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ'a ait.

Acun Ilıcalı'nın Star TV'ye transfer olmasını eleştirenlere de yanıt veren Yüksel Aytuğ, Acun'un yeni kanalına reyting sağlayacağını belirtti:

"Aksini iddia edenler ya televizyon gerçeklerinin yakınından geçmeyenler ya da Acun'a karşı kişisel nefret besleyenler olabilir ancak" diye yazan Yüksel Aytuğ, Acun Ilıcalı'nın ismini taşıyan Survivor, Yetenek Sizsiniz Türkiye ve Var Mısın Yok Musun yarışmalarının da son kullanım tarihinin henüz dolmadığının altını çizdi.

Acun Ilıcalı'nın formatlarından daha çok cast ve hikayenin önemli olduğuna değinen Yüksel Aytuğ, şunları yazdı:

"Acun, televizyonda hangi karakterlerin sempati ya da antipati kazanacağını çok iyi etüt etmiş. Doğru isimleri bir araya getirince, format kimsenin umurunda olmuyor. Onun programlarında kurallar değil, karakterler ve hikayeler yarışıyor."

Star TV'nin doğru bir iş yaptığına değinen Yüksel Aytuğ, bu hamle ile sezonu garantiye aldığını da belirtti.

634800067467805173.jpg

Acun gittigi kanali isgal ediyor. Ben Acunun yerinde olsam 4 programimida ayri kanallara verirdim. Hic coktan izleyici Acun'un gittigi her kanala Acun TV demezdi. Hatta 4 tanede az gelirse bir cok program ve dizi yapardim. Kafayi kullansa daha cok para kazanir. Su an ki de az degil astronomik bir rakam fakat daha cok kazanmak istiyorsa onundeki yollara bakmali. :)