Acun Ilıcalı: ''O İsmi Survivor'a Bir Daha Çağıracağım!''

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Acun Ilıcalı'dan Emre'ye sürpriz haber!

Geçtiğimiz günlerde 'Gönüllüler' takımına yedek olarak katılan ve ilk çıktığı sms'te elenen Emre Durak'a müjdeli haber geldi. Acun Ilıcalı, Emre'yi Survivor'a yeniden çağıracağını ve Emre'nin kendini gösteremeden gittiği söyledi.
emreee17954867125a9079ec4f8a7.jpg

@eskici @MasacRE- @papuleoo @dreamy @Billy Kane @Dosi @S.G.A.T. @HachiKo @sokak sanati @Harunnn60 @Forumdash @BesaleT @legolas9900

Çok sevindim. Haketmemişti elenmeyi ve İpek böyle berbat bir performans gösterdikce dahada yanlış karar olduğunu anlıyor insan.
Çok güler yüzlü biriydide. Acaba yine bu senekinemi gelecek yoksa gelecek sene içinmi dedi? (b)

Çok sevindim. Haketmemişti elenmeyi ve İpek böyle berbat bir performans gösterdikce dahada yanlış karar olduğunu anlıyor insan.
Çok güler yüzlü biriydide. Acaba yine bu senekinemi gelecek yoksa gelecek sene içinmi dedi? (b)
Bu sene başka isim katılmayacak zaten, bu hafta içinde All Star'a Berna Canbeldek gelecek ve katılmalar son bulacak. Seneye veya bundan sonraki Survivor'lar için söyledi. :)

Macunun da survivora çağırmdağı bi ben kaldım :A:A

Yakışıklı yarı cıvıldak erkeklerle yarışacaksın desem? :A
Ekranda göstermeselerde orda görürsün elbet baklavaları :A
Sende çözmüşsün beni :A:A Acun Şeymadan ayrılırsa giderim,ben büyük oynayıp Acunu kafeslerim,sonra istediğimle yarışırım para bende olduktan sonra :D:D

Seni çözmeyenmi kaldı forumda :A :A
Planın iyiymiş :F
bu aralar psikolojim bozuk kendimden geçtim iyice,burasıda çözülme noktam olarak iyi geliyo bana :A:A planıma sende dahil ol ömür boyu para pul sıkıntısı çekme :D:D baklavalı parlak oğlanlardan birinide sana ayarlarız :F:F

bu aralar psikolojim bozuk kendimden geçtim iyice,burasıda çözülme noktam olarak iyi geliyo bana :A:A planıma sende dahil ol ömür boyu para pul sıkıntısı çekme :D:D baklavalı parlak oğlanlardan birinide sana ayarlarız :F:F
haha :F
benide düşündüğün için teşekkürler ama ben zaten para pul sıkıntısı çekmiyorum:A fazla para sıkıntı demek ve aşk da uzak dursun benden istemem:A Düzenimi bozmaya niyetim yok :A

haha :F
benide düşündüğün için teşekkürler ama ben zaten para pul sıkıntısı çekmiyorum:A fazla para sıkıntı demek ve aşk da uzak dursun benden istemem:A Düzenimi bozmaya niyetim yok :A
şanslısın o zaman,keyfin yerindeyse sıkıntı yok :A

Seda Akgül'ün yorumcu oldugu panaromada acun demişti. Gece tekrarında gördüm. Boğazına yaptırdıgı dövmesiyle ekran kirliliği. Yine elenir:A @Yiğitt