Acun Ilıcalı: "Jet Sosyete kanalımızda olduğu için gururluyuz!"

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061

Yeni sezonda TV8'de ekrana gelecek olan Jet Sosyete için O Ses Türkiye'de özel reklam!

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, kadrosunda Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan, Ayşenil Şamlıoğlu ve Hasibe Eren'in paylaştığı yapım için Acun Ilıcalı "Jet Sosyete kanalımızda olduğu için gururluyuz" derken, programın jüri üyeleri Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan da dizi için övgü dolu ifadeler kullandı.

Jet Sosyete, yeni sezon ilk bölümüyle Çarşamba 20.00'de TV8'de!

İşte o anlar: https://www.tv8.com.tr/o-ses-turkiy...imizda-oldugu-icin-gururluyuz-48743-video.htm

Ben alt bantlar ve reklam aralarında iyi tanıtıyorlar mı diye sizi darlarken Acun yapacağını yapmış yine. Ay ben yerim bu kanalı.
@Yiğitt @xBUGRAx

Gerçi Seda Sayan sırf patrona uymak olsun diye övdü gibi geldi ama neyse.

Kanaldan resmen yağ akıyor bu nedir ya alt tarafı ferink şahinin adamı yani büyük biri değil bu nedir böyle ya izlerken bu tarz spoi şerde çeviriyorum kanalı o barış gırtlaklı adam da öldür beyaz demez risk çünkü özellikle beyazı seçtiriorlar adam tövbe memnun değildi yapmacık yani olmuyor hiç yemiyoruz.

Beyaz ve Seda sanki başlarına silah çekilmiş gibi zorla konuşturuluyor.

Survivor gelince haftanın her günü olacağı için yollayacağız sosyeteyi

Beyaz ve Seda sanki başlarına silah çekilmiş gibi zorla konuşturuluyor.
Beyaz daha önce Gülse’yle çalışmış biri zaten övgüleri boşa değil. Ama Seda bana da çok inandırıcı gelmedi.

Survivor gelince haftanın her günü olacağı için yollayacağız sosyeteyi
Kızım tuttu, Jet Sosyete ve Masterchef de yeni günlerinde tutarsa haftada 3 gün Survivor sizi bekliyor.

Masterchef 4 aylık bir yarısma

Bu sezon sen de izlersin Survivor, logondan utan