Acun Ilıcalı 'Şevval Sam'a Hangi Program İçin Teklifte Bulundu?

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,780
Reaksiyon puanı
56,978
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yıllar önce oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam'a ' hangi program için teklifte bulundu?

2165689_810x458.jpg


Yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' programı için Acun Ilıcalı, programın ilk jüri teklifini Şevval Sam'a yaptığı ortaya çıktı.

Şu sıralar 'Yasak Elma' dizisinde canlandırdığı Ender Ekinci karakteri ile adından söz ettiren Sam, dijital video platformu YouTube'da Zeynep Ocak'ın sunumunu üstlendiği 'Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler' programına konuk oldu.

Sam, “Bu memlekete gelen bu program formatının ilk teklifi bana aslında yapıldı. Yetenek Sizsiniz için… Acun beni aradı, Şevval böyle böyle bir format getiriyorum. Yıllar öncesinde. ‘Sen jüri olur musun’ dedi. Ben de tam Antalya Altın Portakal’ın jürisinden çıkmıştım.Jüri fikri, bir kere empati duyulumum çok yüksek olduğu için birden gözümde ‘yetenek sizsiniz ya da yeteneksizsiniz’ demem lazım. Ben birisine çok kötü falan diyemem.’Ben diyemem Acuncuğum, beni affet’ dedim.’Peki sen bilirsin’dedi.Yıllar sonra bana tekrar sordu. Fakat ben hala aynı fikirdeyim. O zannetti ki ben bundan pişman olacağım, insanlar inanılmaz paralar kazandılar. Müthiş bir şöhretler. Ama ben hala aynı noktadayım. İnsanlara sen çok kötü, berbat, iyi falan diyemeyeceğim. Yine olsa yine yapmazdım, iyi ki de kabul etmemişim.” açıklamasında bulundu.

 

serhatt

Moderatör
Katılım
10 Aralık 2014
Mesajlar
97,185
Reaksiyon puanı
62,818
Puanı
1,060
Asaletin tek adresi, YTS'de jüri olmadığı için niye pişman olsun kadın :A
 

Hazem

Favori Üye
Katılım
4 Ocak 2012
Mesajlar
22,483
Reaksiyon puanı
7,623
Puanı
1,060
Yaş
26
Konum
Bulgaristan
Programda zaten yarışmacılara sen çok kötüsün, berbatsın asla denmiyor, izlememiş herhalde.
 
  • Beğendim
Reactions: Yiğitt

Hazem

Favori Üye
Katılım
4 Ocak 2012
Mesajlar
22,483
Reaksiyon puanı
7,623
Puanı
1,060
Yaş
26
Konum
Bulgaristan
Cidden bugüne kadar ne zaman birisi ''berbat, çok kötüsün'' dedi ki? Hiçbir zaman demedi, hiç hoş bir açıklama olmamış bence.
Dünyanın heryerine yayınlanan bir format, hiçbir zaman yarışmacılar aşağılanmadı bu şekilde, ayrıca her bir yarışmada olduğu gibi herhalde jüri olacak ve değerlendirecekler.
 
  • Beğendim
Reactions: Yiğitt