Acun 3 Buçuk Milyon Euro'ya Villa Aldı !

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,762
Puanı
1,061

Daha önce ki şöyleyişlerinde para ile işi olmayan Acun mütavazi bir ev daha aldı. (!)

Survivor Yetenek Sizsiniz O Ses Türkiye gibi Dünya formatlarını ülkemize getiren Acun Ilıcalı Mandarin

Oriental sitesinden 3 buçuk milyon euro’ya bir villa satın aldı.

Ayrıca ünlü yapımcının İstanbul’un çeşitli yerlerinde ve Miami’de bir evi olan garajında birçok lüks otomobil ile motosiklet bulunan Acun Ilıcalı Bodrum’dan da vazgeçmiyor.

Yalıkavak’ta 12 odalı bir malikanesi ile Gündoğan’da bir villası olan Acun Ilıcalı Bodrum’dan 3. evini aldı.

( Düzenleme : mrt-06 )

Aldığı parayı bende alsam bende alırım öyle şeyler.

​Hayırlı olsun adam hakediyor ki alıyor.

Adam çalışıyor alıyor kimsenin laf söylemeye hakkı yok bence.

Hayırlı olsun iyi para kazanıyor iyide yatırımlar yapıyor.

Adam çok zengin harcayacak tabi harcamayıp turşusunu mu kursun

Biri de demiyor ki şu adaletsizliğe bak diye....

almışsa almış.Haayırlı olsun demek lazım

mrt-06 post: 1388612' Alıntı:
Biri de demiyor ki şu adaletsizliğe bak diye....

Adaletsizlikle alakası yok.
Zenginorta direkfakir. Bu 3 statü hep olacak zaten.

Acun babadan zengin değildi.Kendi çabasıyla geldi buralara.Zenginliğini kendisi yarattı.Bunu başkalarıda yapabilirdi ama Acun başardı.Parası olduğu içinde istediği gibi alıyor villasını.
Acun birçok yardımda yapıyor bildiğim kadarıyla.Şimdi parasını harcamayıp hepsini bir vakfa mı bağışlasın ne yapsın?
Kendini onun yerine koy ve senin o kadar paran olsa almayacak mısın?

Nedense Acun Ilıcalı da son günlerde hep parasıyla gündeme geliyor.

Toplumda ki bu kadar uçurumlara karşıyım açıkcası Dünya'dan formatları satın alıp getirsem benim kilerde izlenir gösterişi sevmiyorum diyen bir adam bunları alıyorsa samimi bulmuyorum açıkcası.

Toplumda ki bu kadar uçurumlara karşıyım açıkcası Dünya'dan formatları satın alıp getirsem benim kilerde izlenir gösterişi sevmiyorum diyen bir adam bunları alıyorsa samimi bulmuyorum açıkcası.

Öyle birşey yok.O kadar format getirildi yurt dışından çoğu tutturulamadı.Türk seyircisini iyi biliyor Acun ve ona göre program getiriyor.Yurt dışından gelen bütün programlar tutuyor diye birşey yok.

Gösterişi sevmiyorum diyede karton evde yaşayacak değil ya.

Hayırlı Olsun.

Bu sene haftanın 5 günü yayın yaptı. 7 günü yayın yapsa eli bollaşır.