''Acayip Tipler'' Yayın Tarihi Belli Oldu! | FOX Türkiye

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
20683557-3586-442e-b87a-0f0f162228e3.jpg

FOX TV'nin yeni ve iddialı programı ''Acayip Tipler''in yayın tarihi belli oldu!

İlker Ayrık ve öğrencileri ''Acayip Tipler'' ile seyirciye bol kahkaha ve eğlence vaad ediyor. Hocaları İlker Ayrık’la yıllardır birlikte vakit geçiren, yazan, üreten, iyi birer arkadaş olan oyuncu kadrosu, şahane skeçleri ile izleyiciyi ekrana kilitleyecek.

''Acayip Tipler'' 10 Temmuz Salı 20.00'de yayın hayatına başlıyor.

20683557-3586-442e-b87a-0f0f162228e3.jpg

FOX TV'nin yeni ve iddialı programı ''Acayip Tipler''in yayın tarihi belli oldu!

İlker Ayrık ve öğrencileri ''Acayip Tipler'' ile seyirciye bol kahkaha ve eğlence vaad ediyor. Hocaları İlker Ayrık’la yıllardır birlikte vakit geçiren, yazan, üreten, iyi birer arkadaş olan oyuncu kadrosu, şahane skeçleri ile izleyiciyi ekrana kilitleyecek.

''Acayip Tipler'' 10 Temmuz Salı 20.00'de yayın hayatına başlıyor.
Bence AB 4-5 arası başlayacak, sence? :hearteyes::innocent:

İlker Ayrık'ın her işi özenti oldu mübarek. Önce Var Mısın Yok Musun, sonra Yaparsın Aşkım şimdi de Acayip Tipler. Bu da GGS özentiliği. :D

Güzel bir program olacak kesinlikle tutacaktır. Farklı bir havası var

Kanal bu programdan Reyting beklemiyordur bence maliyeti düşük olacağından yayına sokuyordur

Program Güldür Güldür'ün özentisi olduğunu bağıra bağıra gösteriyor.

İlker fazlaca özenti olmaya başladı. Mümkünse Ben Bilmem Eşim Bilir dışında yeni birşeylere kalkışmasın. :D

Program Güldür Güldür'ün özentisi olduğunu bağıra bağıra gösteriyor.

İlker fazlaca özenti olmaya başladı. Mümkünse Ben Bilmem Eşim Bilir dışında yeni birşeylere kalkışmasın. :D
Kanal bu programdan Reyting beklemiyordur bence maliyeti düşük olacağından yayına sokuyordur
Şimdi deyince anladım GGS için. :A
Sen anladın sinsi. :A
FOX niye bu kadar boş şeylere para yatırıyor. :A
Güzel bir program olacak kesinlikle tutacaktır. Farklı bir havası var
Yeni sezonu görmez
Çok iyi geliyoruz! AB 5 gelecek inşallah! ÇOK SAMİMİ HAVA!:bhr:

Son düzenleme: