"Acayip Hikayeler" Dizisinde Kriz!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lordly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lordly

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1,186
Puanı
284
"Acayip Hikayeler" Dizisinde Kriz Çıktı!

Müjde Ar'ın dizisinin başlamadan bitmesinin ardından bir ayrılık şoku daha yaşandı.
Star TV'de geçtiğimiz hafta Müjde Ar'ın baş rolünde oynayacağı "Bir Bu Eksikti" adlı sit-com'un apar topal iptal edilmesinden sonra şimdi de Hayko Cepkin şoku yaşanıyor.
Galip Tekin'in çizgi romanlarından uyarlanan "Acayip Hikayeler" adlı yapımda başrol oynayan ve hala tanıtımlarda görünen Hayko Cepkin diziden sürpriz bir şekilde ayrıldı. Büyük umut beslenen diziyle ilgili şok gelişmeyi köşesinden Sina Koloğlu duyurdu.

Hayko Cepkin Diziden Erken Ayrıldı!

Star'ın 13 Nisan'da ekran getireceği Galip Tekin imzalı 'Acayip Hikayeler' dizisinde Hayko Cepkin de oynuyordu. 'Di'li geçmiş zaman kullandım, çünkü artık oynamıyor. Bildiğim ilk üç bölümde yer alıyor. Daha sonra ayrılmaya karar vermiş. Hayko, "Anlaşamadık" diyor. Biraz kırgın anladığım kadarıyla.
(televizyongazetesi)

Son düzenleme:
olamaz ya daha biraz önce birinci bölümün fragmanını gördüm Haluk Bilginer Şevval Sam ve Hayko Çepkin oynuyordu fragman süperdi diziden ayrılması kötü olmuş ):

Hayko'nun ses tonu iyi olurdu bu dizi için ama olmamış maalesef 3 bölümde olsa bakarız belki sarar :)

hayko iyi yakışırdı ama olmamış.ama bence bu dizi bu saate çok geç.he izlenirmi izlenir amada ben izleyemicem. :)

Benim anlamadigim bir sey var.. Sevval Sam ve Haluk Bilginer her bölüm mü oynayacaklar dizide yoksa her bölüm baska oyuncular mi olacak?

Hacı nasıl bir şey olduğu hakkında en ufak fikrim yok ama Hayko gerçekten bu tür bir şeyde oynamalıydı.

bu dizi neden o kadar geç bi saatte yayınlanıyor... tamam anladık +18 olduğu içinde şunu +13 filan yapsalardıda daha erken bi saatte oynasaydı... hem daha çok izlenirdi hemde dizi açısından iyi bi fikir olurdu... ayrıca günüde çok yanlış malesef ilk bölümü izleyemicem... anca eve düşen yıldırım bittikten sonra 10 dk. bakabilirim