''Acı Yüzleşme'' 1.Bölüm

Ice_Cool_23

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
5 Eylül 2014
Mesajlar
2,030
Reaksiyon puanı
1,349
Puanı
205
Yaş
29
Konum
Elazığ
Sare ve Kemal mutlu evlilkleriyle etrafa örnek bir çifttir. Mutlu çiftin hayatı Rüzgar ismini verdikleri çocuklarıyla taçlanır. 5 yıl sonra Kemal'in korkunç bir trafik kazası sonucu yüzünün yanmasıyla altüst olur. Kemal'in psikolojisi bozulmuş ve çok sevdiği eşi Sare ve çocuğu Rüzgara kötü davranmaktadır. Hayat Sare ve oğlu için dayanılmaz bir hal almakta tek çare olarakta kaçmayı düşünmektedir.
Sare bir yolunu bulup oğlu Rüzgarı da alıp kaçmayı başarır. Beş parasız olan Sare tek çare olarak pavyonda şarkıcılığa başlar. Hayatlarını iyi kötü idare etmeye çalışan Sare'nin şarkı söylediği sahne de gördüğü şey şok eder! Eğlenmek amaçlı gelen Kemal ve Sare yüz yüze gelir. Sare koşarak sahneden kaçar. Kemal ise onu kovalar. Dışarda ki kovalamacanın sonunda Sare yola bakmadan atlar ve hızla gelen bir araç Sare ye çarpar. Kanlar içinde kalan Sare'yi gören Kemal yardım etmeden hızla uzaklaşır.
Sare'ye çarpan kişi Sare'nin eski hayatından hangi önemli karakteridir? Sare'nin hayatına etkisi ne olacak dersiniz ?
''Acı Yüzleşme'' ilk bölümüyle sona erdi. Haftaya görüşmek üzere :)
y_zle_me_400x400.jpg
 
Diyalog yok, bu senaryo sayılmaz , ama emek harcamışsın ne de olsa:)
Açıkçası diyalog bilerek koymadım çünkü video olup izlense keyifli de sonuçta senaryo bu gerçek oynanmadıktan sonra diyalog sıkıcı olur diye düşündüm ben daha doğrusu ben diyalog okurken sıkılıyorum diyelim daha çok romansal bir anlatım olacak :)