Acı Aşk, Tekrarlarıyla Geliyor!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
Acı Aşk, Tekrarlarıyla Geliyor!

Show TV’nin sevilen dizisi Acı Aşk tekrarlarıyla geliyor!

Yapımcılığını TMC Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Çağatay Tosun’un yaptığı oyuncu kadrosunda, Selin Şekerci, Seçkin Özdemir, Sezgi Sena Akay, Türkü Turan, Erkan Can, Mutlu Güney, Neriman Uğur, Arda Öziri ve Hüseyin Avni Danyal gibi isimlerin yer aldığı yapım, kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için hafta boyunca her gün Show TV'de ekrana geliyor.

"Acı Aşk", 25 Ocak Pazartesi gününden itibaren hafta boyunca 15.15'te Show TV'de!

https://twitter.com/x/status/691893358105473024 Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Dün başladı tekrarları, bugün iki cuma da biter zaten.

Show TV diziyi sahiplenmeye başladı, böylece tutması sürpriz olmayacaktır. @GunesinOglu

Aynen ya total'de 4'ü geçse yeter zaten
Dizi tutturmanın çok zor olduğu bir günde yayınlanıyor. O Hayat Benim'den beri neredeyse Pazar günü tutan bir iş olmadı. Yakında Survivor'da başlayacak onun da diziye etkisi olabilir.

Pek bişey değiştirmez tekrarlarının yayınlancak olması yakında Final yapar bu dizi.

Tekrarlar iyi gitmemiş olacak ki yerini İlişki Durumu Karışık'a bırakmış. Diyorum, bu dizinin kaderi parlak olmayacak.

hikayesi çok klişe ve başroldeki bayan donuk bir oyunculuk sergiliyor yükseleceğini düşünmüyorum

Diziye arada sırada bakıyorum da senaryo Selin ve Seçkin üzerinden giderse yükselebilecek durumda.

Sezgi Sena çok güzel ama izlerken yapmacık buluyorum inşallah tekrarlar sayesinde izleyici kazanır.