'Acı Aşk' Final Yapıyor!

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,939
Puanı
1,061
fft99_mf6299910.jpeg

TMC Film imzalı, başrollerinde Selin Şekerci, Seçkin Özdemir, Alperen Duymaz, Sezgi Sena, Erkan Can, Mutlu Güney ve Hüseyin Avni Danyal gibi isimlerin yer aldığı Show TV'nin Pazar akşamları ekranlara gelen dizisi Acı Aşk final kararı aldı.

Uçankuş sitesinin özel haberine göre dizi düşük reytingleri nedeniyle 13. bölümü ile ekranlara veda edecek. Bu hafta 11. bölümü yayınlanan Acı Aşk buna göre 2 hafta sonra final yaparak ekran macerasını sonlandıracak.​

Güzel bir kadrosu vardı. Duyduğum kadarıyla da senaryo anlamında iyi bir diziymiş ama dikiş tutturamadı sağlık olsun.

show'tv nin dizi seçimlerini hiçbir zaman anlamıyorum :(

Olsun aynı senaryoyla Gecenin Kraliçesi kadar dayandı. :A Güzel diziydi geçmiş olsun. :(

Birkaç hafta öncesine kadar Total'de ilk 10'a giriyordu, ama son haftalarda eski rezalet reytinglerine geri dönmüştü. Hatta ben bu kadar dayanabileceğini bile düşünmemiştim, beklentimden fazla sürdü. Neyse, geçmiş olsun.

Yazik.,Orijinali izlemistim keske o diziyle bir gitseydi senary😵rada Ali Melek agirlikliydi burada bos karakterler geldi .Dizi totalde 8 kadar yukseldi ve ne yazikki senaryo yuzunden yine dustu.Alperen Duymaz dizinin en buyuk kesfi.Yolu acik olsun .Cok yetenekli ve cokta yakisikli cocuk.Umarim final guzel olur

show'tv nin dizi seçimlerini hiçbir zaman anlamıyorum :(
ozetsiz yayinlmadilar simdi kis gunesi ozetsiz yayinlanacak
aci askin ozeti 1 saat suruyordu keske daha kisa tutsaydilar bir deneseydiler

AB'de 1 reyting alarak 13 bölüm sürmesi Show TV için mucize

Total'i de ahım şahım değildi zaten, her halikarda kanal iyi dayandı

İLK ÖNCE İBRET-İ AİLEM-STAR TV önce GÜNAHKAR-FOX sonra BEYAZ YALAN-SHOW ve şimdi de çok ACI AŞK :( EN KALİTELİ DİZİLERİN EN ÇABUK BİTMESİ ? NEDEN BÖYLE NEDEN ?????? :( :(

Yazık oldu o güzel kadroya, neyse mini dizi oldu benim için. Kısa zamanda izlerim diziyi. :D

yine iyiki 13 bolum devam etti anneler ve analar 9 bolum surmustu.kanal bir gun ozetsiz yayinlayip deneseydi ve ya saatini degisseydi ..neyse olan oldu benim icinde mini dizi oldu