Acı İntikam Final :(

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
18,894
Puanı
1,060
..... O gece hersey çok güzeldi derken birden yangın çìkar bu yangın hapishanede alinin evinde ,haticenin ve yarenin evinde ve sirkette çıkmaya baslamıstır.Yangınlardan sonraysa hemen hmen herkes ölmüstur.Yani herkes öyle sanmaktadır ...
2 saat ònce
Ela:Ya aşkım biz nasıl yakıcaz bu kadar yeri?
Hakan:Bilmiyorum ama onlarda vampir gòrevlerini yerine getirselerdi de iyi olurdu.Neyse haadi adamları da topla gidiyoruzzzz!
O sırada yaren meleği ziyaret ediyordu:
Yaren:Melek biz napcaz ya ya diger vampirleer bize zarar vemeye kalkarsa..
Melek:Yarennn Alide zaten bu yüzden beni kaçırmak istiyorrr.Ben ali ve cocuklarımız buralardan kaçacaktık ama ne yazıkki muavin nedeniyle kaçamıyoruz birde muavin cennetten atılan bir melekmis .Yaniii..Derken yangın baslarrrrrr .Bu sırada alinin arabası;
Ali : Duru ,yağız iyimisiniz gecti bnm küçük vampirlerim alın bu kanları için acıkmissinizdir .
Duru: Babaaaa sence annrmi kurtarabilirmiyiz derken araba birden havaya uçar...
Bu sırada haticenin evi:
Hatice:Yaaa bugün icimde kötü bir his var korkuyorum yani :(
Kocası:Korkma ben yanındayım sana.... cümlesini bile tamamlayamadan ev havaya uçar..
Ela: Tamamdır Hakan hersey tamammm.Tanrı bizi korusun aminn.
Hakan: Hadi o zaman hemen diğer vampirlerin yanına gidelimde durumu haber verelim derken Bir karartı görürler ve tam o anda ev yüksk bir basıncın etkisiyle darmadagın olur...

SONNNN
(Acaba bunu yapan kimdi.acaba kimler kurtuldu hepsi ve daha fazlası için Bir Vampir Hiayesi birinci bölümü bekleyin)

Not: Dizim reyting sistemine dahilmi değilmi bilmiyorum ama bu bölumün olmasìnı istemiyorum belki bir vampir hikayesi dahil olur :)

Ya ben bu diziyi önceler takip ediyordum,ama sonra forumu bıRaktığım için diziyi de okuyamadım.neyse,bitmiş.yenisine başlarsın artık:)