Abdülhey Efsanesinin Sonu Mu ? (Sezon Finali Son Sahne)

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,751
Puanı
1,060
Kurtlar Vadisi Pusu efsanesinin 11.senesini de hep beraber geride bıraktık. Sezon finali beklediğimizin aksine oldukça düşük tempolu geçti. 11.sezon finalinin son sahnesinde Abdülhey Çoban öldü mü kaldı mı bu sahne ile yazın aklımızda soru işaretleri bıraktı. Benim fikrim Abdülhey'in ölmediği yönünde.

İşte o bomba sahne:

Seneye gelip buraya ''Polat Şaşmaz ölmeyecek demişti keşke en başından inansaydık'' dersiniz hatta diyeceksiniz adım kadar eminim
Koskoca Abdülhey ölse bile bu şekilde ölmez

abdülhey naib görevi görüyordu akifte kgtden ayrılması daha korkutuyor beni abdülheyi öldürüp akifi naib oalrak görürsek yuhhhhhh daha yuhhh artık alsınlar dizilerini başlarına çalsınlar hatta hoca aksaçlı olmazsa akif aksaçlı olsun senaristler başka türlü rahatlamıcak

İnşallah ölmez diyeceğim ama öyle bir final yapıldıki, nasıl olacak bilmiyorum.

Taptalk 2

Yüzde yüz öldü kurtulma sansi sifir .... adamin elinde bomba patlamis halen ölmedi deniliyor

malesef Abdül de gitti
ulan böyle bi sahne çekilir mi ya gerçekten şu onur tana ne diyeceğimi bilemiyorum
bari 3 metre öteye atsın tartışalım öldü mü kaldı mı diye öyle bi sahne çekmiş ki tarıtşılcak bi yanı yok net öldü

Biz Cahit'in ölmesini beklerken, Abdülhey öldü.

Taptalk 2

Hala ölmedi diyor ya allahIm aklIma mukayIt ol bir insan daha nasIl ölecek söyler misin misin §a§maz karde§ amma romantiksin §u §ahne her§eyi cok net gösteriyor

Biz Cahit'in ölmesini beklerken, Abdülhey öldü.

Taptalk 2
Valla @takas §ahit ben ikisi de ölür dedim ama kIsmet abdülheyemï§

açık söylim mi aga ben cahit in öleceğini hiç düşünmedim bile şuan vadide ölmeyecek olan 2 adam var akif ve cahit
polat bile ölür onlar ölmez

Doğru.. bunu da anlamak mümkün değil. Akif'i geçtim, Cahit ölmeliydi. Çok fazla ön plana çıktı.. bu yeni rolü ile de zaten kendisini Abdülhey'den de üstün görmeye başladı.

Taptalk 2