ABC'nin Yeni Dizisi ''The Catch'' Nasıl Başlar?

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
44,774
Puanı
1,061
ABC'nin Yeni Dizisi ''The Catch'' Nasıl Başlar?

maxresdefault.jpg

ABD - Başrollerini "The Killing" dizisinden tanıdığımız Mireille Enos(Sarah Linden) ve "Six Feet Under"la hatırladiğimiz Peter Krause(Nate Fisher)'un paylaştiği ABC'nin yepyeni suç dizisi The Catch'' 24 Mart'ta ABC'de başlıyor!

How to Get Away with Murder'ın sezon finali yapmasının ardından yeni dizi 10 p.m'de yayınlanacak. Rakipleri ise Elementary (CBS) ve Shades of Blue (NBC)

Perşembe Gecesi Rakipleri;

imeShow
8 p.m.The Big Bang Theory (CBS)
Grey’s Anatomy (ABC)
American Idol (FOX) (8-10 p.m.)
Legends of Tomorrow (The CW)
You, Me and the Apocalypse (NBC)
8:30 p.m.Life in Pieces (CBS)
9 p.m.Mom (CBS)
Scandal (ABC)
Law & Order: SVU (NBC) – R
The 100 (The CW)
9:30 p.m.2 Broke Girls (CBS)
10 p.m.How to Get Away with Murder (ABC)
Elementary (CBS)
Shades of Blue (NBC)
Tanıtım Fragmanı;

Sizce Hangi Oranlar İle Başlar The Catch?

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Son düzenleme:
Şuan dizinin reyting büyüsünü kaçırdı @Harunnn60 :( totem yapmiştim sanki içten içe hiç şu reytingde başlar dememiştim. Kötü giderse mesulu sensin :A heryerde söylerim:F

@Harunnn60 forumda yeni çağ açmışsın hayırlı olsun. :D Yalnız büyük ihtimalle derken büyük bir felaket olmazsa falan mı demek istedin dizinin saati kesin. :D

Reyting tahminim 1.6 :):)

@Harunnn60 forumda yeni çağ açmışsın hayırlı olsun. :D Yalnız büyük ihtimalle derken büyük bir felaket olmazsa falan mı demek istedin dizinin saati kesin. :D

Reyting tahminim 1.6 :):)
Saatini bilmiyordum. :F Büyük siteler bile yapmaya başlamış anket tarzı. :D

Teşekkürler. :bhr: Birkaç fikrim daha var böyle. :)

Bu arada gönlüm reyting olarak 3 ve üzeri ama ben milyonlarla oynamayı severim :X 8milyon+ bekliyorum ama hgwadsfaf zımbırtısından sonra yayınlanacaksa kötü de başlayabilir:(

Övünmek gibi olmasın ama dizinin konusu ben açtım:X Benim desteğim olmasaydı @Harunnn60 hırs yapıp bu konuyu açmazdı bile:A
hanı bazen olmayacağını bilsekte aklımızda bazı oyuncuları bazılarıyla birlikte birbirine yakıştırırsın? işte buda tam öyle bir durum ve gerçekleşmiş durumda ! linden la nate in başrol olması harika bir olay umarım konuda kaliteli olur hevesimiz kursağımızda kalmaz :)

hanı bazen olmayacağını bilsekte aklımızda bazı oyuncuları bazılarıyla birlikte birbirine yakıştırırsın? işte buda tam öyle bir durum ve gerçekleşmiş durumda ! linden la nate in başrol olması harika bir olay umarım konuda kaliteli olur hevesimiz kursağımızda kalmaz :)
Umarım iyi çıkar. Gözüm arkada kalmaz @Harunnn60 tüm haberlerini açarak reklamını yapar :Z