ABC'den Yine Bir Uzaylı Dizisi "The Visitors"

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,355
Puanı
1,060
2v97zv7.jpg

ABC ekranlarinda yine ve yeni bir uzaylı temalı dizi başlayacak "The Visitors". Önümüzdeki sezon ekrana gelmesi planlanan dizinin başrollerini abc'nin Revenge dizisinden tanıdığimiz Barry Sloane (Aiden Mathies), FX'in korku-gerilim dizisi olan American Horror dizisinden Lily Rabe ve NBC'nin efsane süper-kahraman dizisi olan HEROES'dan tanıdığımız
Milo Ventimiglia (Peter Petrelli) paylaşacak.

En değerleri kaynaklarimizi kullanarak dünyayı yok etmeye çalişan yabancı varlıklara karşi olan mücadeleyi konu alan dizinin yapımcılıgını Steven Spielberg'nin Amblin TV şirketi üstlenirken senaristliğini ise, CBS ekranlaralarında gelen bir başka uzay temalı dizisi olan Under The Dome'un senaristi olan Soo Hugh kaleme alacak.Dizinin pilot bölümünü ise Mark Romanek'e teslim edildi.

Zaten düşüktü. :D

Aslında çok da iyi dizi değildi ama izliyorduk işte. :D İzlediğim ilk yabancı dizilerden biriydi herhalde. :D
Ben her fantastik/bilim kurgusu- sci-fi dizisi gibi ona da bayılıyordum da o oğlan hariç :F Oğlan öldü bi ohh çektik dizi bitti:F Oğlanın laneti olsa gerek:X

Aynen o oğlan gelmiş geçmiş en sinir bozucu karakterlerdendi. Daha önce de konuşmuştuk zaten herhalde. :D
Evet:X

revenge yandı desene :D
Bitsin bitsin son bölümü sayıklayarak izledim resmen:T Hele şu son gelen kadın olayı iyice saçma oldu:X

kesin 22 bölüm olur , şimdiden söyleyeyim
Umarim 13 bölüm olur. Under The Dome'un senaristi yazıcakmiş o yuzden 13 bölüm olarak düşünmekte fayda var:X

Tam bir uzaylı dizisi/filmi adı. :D

Konu bana göre değil, izlemem büyük ihtimalle.

2v97zv7.jpg

ABC ekranlarinda yine ve yeni bir uzaylı temalı dizi başlayacak "The Visitors". Önümüzdeki sezon ekrana gelmesi planlanan dizinin başrollerini abc'nin Revenge dizisinden tanıdığimiz Barry Sloane (Aiden Mathies), FX'in korku-gerilim dizisi olan American Horror dizisinden Lily Rabe ve NBC'nin efsane süper-kahraman dizisi olan HEROES'dan tanıdığımız
Milo Ventimiglia (Peter Petrelli) paylaşacak.

En değerleri kaynaklarimizi kullanarak dünyayı yok etmeye çalişan yabancı varlıklara karşi olan mücadeleyi konu alan dizinin yapımcılıgını Steven Spielberg'nin Amblin TV şirketi üstlenirken senaristliğini ise, CBS ekranlaralarında gelen bir başka uzay temalı dizisi olan Under The Dome'un senaristi olan Soo Hugh kaleme alacak.Dizinin pilot bölümünü ise Mark Romanek'e teslim edildi.
lilly rabe e biraz baktım dedim @Forumdash benim ismimi söylediğine göre sanırım lilly muhteşem bişeydir diye düşündümki öyle değilmiş :)) kadın korku filmlerinde güzel gider :))

lilly rabe e biraz baktım dedim @Forumdash benim ismimi söylediğine göre sanırım lilly muhteşem bişeydir diye düşündümki öyle değilmiş :)) kadın korku filmlerinde güzel gider :))
Ben de onu korku dizisiyle tanıdım zaten:X Seni ben Revenge'deki Aiden için etiketlemiştim :F:F Revenge izlemiyormuydun sen?