Eyw düşünmen yeterli aga kendim açim dedim hep siz açıcak değilsiniz yaOlamaz be Bir haftadır tam 10 defa baktım 50 mesaj yazıp 20 binler kulubüne giremedin. Şimdi 15 dakika boş bıraktım hemen girmişsin.
Niye açtın ya. Daha öncekiler gibi konunu yine ben açacaktım. Gece de muhakkak yine bakardım.Eyw düşünmen yeterli aga kendim açim dedim hep siz açıcak değilsiniz ya
Hediyelerinizi bekliyorum ))
Ne bilim bir değişiklik olsun dedimNiye açtın ya. Daha öncekiler gibi konunu yine ben açacaktım. Gece de muhakkak yine bakardım.
Bu saatde efkarlanmak için bire bir. Malum Beşiktaş'ın da durumu ortada.
Bu haftaki bölümden. Bu hediye daha güzel.
Eyw aga Yok ya ben bilerek açtım aga açılırdı ellbette ben kimseye açtırmak istemedim bu sefere kendim açim dedimadam kendisi açmış konuyu ayıp oldu ama hiç farkedemedim valla yoksa açardım
tebrikler aga nice mesajlara
Süper ötesi bir resim tam kabadayı işteBu haftaki bölümden. Bu hediye daha güzel.
Umut Kurt adamın dibidir.
aga eski konulara baktım bende çoğu konuyu kendim açmışım ama şimdi öyle bişey yokEyw aga Yok ya ben bilerek açtım aga açılırdı ellbette ben kimseye açtırmak istemedim bu sefere kendim açim dedim
Süper ötesi bir resim tam kabadayı işte
Paslamışsın aga nerde o eski günler bende senin gibi oldum sayılır.aga eski konulara baktım bende çoğu konuyu kendim açmışım ama şimdi öyle bişey yok
Tebrik etmeyi unuttum. Akın adamın dibisin. Bu forumda gözümde apayrı yerin var. Seni ne kadar çok sevdiğimi biliyorsun zaten. Yokluğunda da sanki ailemden yakın birisinden uzak kalmış gibi hissettim.Eyw aga Yok ya ben bilerek açtım aga açılırdı ellbette ben kimseye açtırmak istemedim bu sefere kendim açim dedim
Süper ötesi bir resim tam kabadayı işte
Eyw çok tşkler sürgünüm hisler karşılıklı sende benim için öylesin.Tebrik etmeyi unuttum. Akın adamın dibisin. Bu forumda gözümde apayrı yerin var. Seni ne kadar çok sevdiğimi biliyorsun zaten. Yokluğunda da sanki ailemden yakın birisinden uzak kalmış gibi hissettim.
Yeni kulübün hayırlı olsun kardeşim, nice güzel mesajlara hep beraber.
Eyw Kaan'ım çok tşklerAkın'ım tebrik ederim kardeşim nice mesajlara.
Hediyeni yarın veririm unutmazsam eğer.
Haro çok tşkler saol seviliyorsuntebriklerr
vayy be sende 20.000 oldun
tabi aga eskisi gibi değiliz yaşlandık artıkPaslamışsın aga nerde o eski günler bende senin gibi oldum sayılır.
Eyw agatabi aga eskisi gibi değiliz yaşlandık artık
bu da benim hediyem olsun